Explicatiile Soranei Cirstea dupa eliminarea de la Bucuresti

Marti, 18 Iulie 2017, ora 18:45
2975 citiri
Explicatiile Soranei Cirstea dupa eliminarea de la Bucuresti
Foto: Facebook/ Sorana Cirstea

Sorana Cirstea, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open de Ana Bogdan, a declarat ca a avut "o zi proasta", dar spera ca turneul de la Arenele BNR sa fie castigat de o romanca.

"Am inceput cam moale, am intrat tarziu in meci si nu am reusit sa-mi revin. Am jucat defensiv azi, putin cam incordat, iar ea a jucat foarte bine. O zi proasta a mea, una buna a ei, asta a fost diferenta. Ma asteptam la o revenire, chiar si la mingea de meci ma asteptam, dar azi am fost putin cam lenta, putin blocata pe picioare. Nu am reusit sa intru in meci asa cum mi-am dorit in niciun moment. E mai greu sa joci la Bucuresti impotriva unei romance, dar asta e, nu e nicio problema. Vreau sa o felicit, Ana a facut un meci bun. Eu am avut o zi proasta peste care trebuie sa trec. Asta este tenisul, sunt zile mai bune, zile mai proaste. Mi-as fi dorit sa fac mai mult la Bucuresti, sa stau mai mult in turneu pentru ca am jucat acasa. Am incercat, insa mai mult nu am putut azi. Sper ca va castiga o romanca turneul, mai sunt destule in competitie. Ar fi foarte frumos sa castige o romanca", a spus Cirstea intr-o conferinta de presa.

Ea a adaugat ca i-a fost dificil sa revina pe zgura dupa ce a jucat pe iarba.

"Mie mi-e putin greu sa revin pe zgura dupa iarba. Pe iarba schimb mereu planul de joc, schimb miscarile si apoi imi e greu sa vin iar pe zgura, pe alunecari, pe deschis terenul. Sincer, nu cred ca am jucat vreodata bine dupa Wimbledon cand m-am intors pe zgura. Dar asta este programul, eu am incercat cat mai mult sa ma adaptez", a mentionat favorita numarul 6 a turneului de la Bucuresti.

Jucatoarea Ana Bogdan (108 WTA) a castigat, marti, duelul romancelor din primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, invingand-o pe favorita numarul 6, Sorana Cirstea (53 WTA), cu 6-4, 6-2.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sorana Cirstea eliminata Bucuresti, #Sorana Cirstea Ana Bogdan Bucuresti, #turneu tenis Bucuresti , #stiri Sorana Cirstea