Sorana Carstea, invinsa greu in primul tur la Madrid

Duminica, 04 Mai 2014, ora 14:44
7419 citiri
Sorana Carstea, invinsa greu in primul tur la Madrid

Sorana Carstea a parasit duminica dupa-amiaza turneul de la Madrid, patronat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare de 4 milioane de euro, in primul tur, dar dupa o prestatie remarcabila.

Tenismena noastra a avut o evolutie excelenta in fata cehoaicei Petra Kvitova, locul 6 in clasamentul WTA, pierzand greu in trei seturi, scor 1-6, 7-5, 6-7.

Dupa un prim set pierdut categoric, Sorana si-a revenit in cel de-al doilea si s-a impus cu un 7-5 foarte disputat, salvand chiar si o minge de meci.

S-a ajuns astfel in decisiv, unde cele doua au mers cap la cap pana in tie-break. Acolo, experienta cehoaicei si-a spus cuvantul si aceasta s-a impus cu 7-4.

Tot duminica si tot in turul I, Monica Niculescu a fost invinsa de americanca Shoane Stephens, in trei seturi, cu 6-2, 3-6, 2-6.

Sorana Carstea si Monica Niculescu parasesc astfel intrecere spaniola, dar nu cu mana goala. Cele doua vor primi cate 9.630 de euro si 10 puncte in clasamentul WTA.

Luni vor intra in lupta la Madrid celelalte doua reprezentante ale noastre, Simona Halep si Irina Begu.

Turneul de la Madrid are loc in perioada 2-11 mai.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, partida pe care Sorana Carstea a disputat-o cu cehoaica Petra Kvitova, in prima runda a turului de la Madrid.

Carstea - Kvitova 1-6, 7-5, 6-7

ora 14:44 - Cehoaica se impune la tie-break cu 7-4, dupa un set decisiv foarte disputat.

ora 13:40 - Sorana Carstea a reusit sa salveze o minge de meci si, apoi, sa-si adjudece setul. Totul se va decide in setul cu numarul 3.

ora 12:45 - Un prima set castigat fara niciun fel de probleme de cehoaica. Daca lucrurile vor continua la fel si in setul secund, vom asista la o partida scurta, din pacate.

*a inceput la ora 12:15

INFO: Petra Kvitova ocupa locul 6 in clasamentul WTA si e a 5-a favorita la castigarea turneului din capitala Spaniei.

Turneul de la Madrid, patronat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 4 milioane de euro, se desfasoara in perioada 3-11 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sorana Carstea invinsa Madrid, #Sorana Carstea eliminata Madrid, #LIVE Sorana Carstea turneu Madrid, #LIVE Sorana Carstea Petra Kvitova , #stiri Sorana Cirstea
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sorana Carstea nu are, din pacate, nici o sansa in fatza Kvitovei!
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Deja o mare surpriza, faptul ca SORANA a castigat setul ...