Mihai Gadea: Ati iesi in strada pentru cauza voastra?

Luni, 03 Iunie 2013, ora 15:42
5028 citiri
Mihai Gadea: Ati iesi in strada pentru cauza voastra?
Foto: Antena 3

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, isi intreaba fanii de pe Facebook daca ar "iesi in strada" pentru "cauza" lor, fortand o paralela intre situatia din Romania si cea din Turcia, zguduita de proteste. Numai 1% dintre fani au dat "like".

"Poate un sistem mafiot sa invinga un popor? Cred ca stiti despre situatia din Turcia, dar la fel de bine poate sa fie si Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?", intreaba Mihai Gadea pe pagina sa de Facebook.

Turcia: Noi proteste in piata Taksim, premierul promite sa construiasca o moschee

Din cei 104.000 de utilizatori care urmaresc postarile lui Gadea, numai 1% au dat "like", manifestandu-si astfel intentia de a-si "apara cauza" in strada.

De altfel, printre cei care au raspuns intrebarii lui Mihai Gadea, au existat numeroase reactii critice.

"Si cam care ar fi cauza noastra? Se pare ca totdeauna cauza noastra se transforma in cauza smecherilor !", scrie Liliana Radulescu.

Nici Cristian Mates nu are o parere mai buna: "Voi ne-ati spus sa votam cu USL-ul si acuma ne ziceti ca este parte a sistemului mafiot?".

Dan Voiculescu raspunde celor ce-l dau fugit din tara: Am plecat in interes de afaceri

Reactia dezamagitoare la intrebarea lui Mihai Gadea a fost sesizata de admiratorii sai. "Daca nici acum, ca s-au pus nenorocitii pe Antene, lumea asta atat de pasnica, habar nu am de ce, nu iese in strada, eu ma mut in Turcia, oricum mor de dragul lui Suleyman. La proteste, era in fruntea maselor impreuna cu sotia lui!", noteaza Olimpia Iancu.

Pe fondul arestarii directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat de santaj, Antena 3 a difuzat duminica seara o editie a emisiunii Sinteza Zilei in care au fost prezentate pe larg protestele din Turcia. Invitat in studio a fost un tanar batut in timpul incidentelor din ianuarie 2012 care a fost intrebat insistent daca nu cumva se considera acum invins de "sistemul mafiot" din Romania.

Sorin Alexandrescu, director in trustul Intact, a fost retinut - este acuzat de santaj (Video)

Directorul Antena 3 a declarat, imediat dupa ce Sorin Alexandrescu a fost dus la audieri la DNA, ca actiunile procurorilor amintesc de "politia politica".

"Noi am criticat violent conducerea Parchetului General si a DNA in timpul anchetelor facute impotriva paticipantilor la referendumul din vara anului 2012 si inclusiv de aceea am continuat sa ne exprimam dezaprobarea cu ocazia numirii doamnei Laura Codruta Kovesi in functia de procuror general DNA. Speram ca nu exista nicio legatura intre atitudinea publica a trustului Intact si actuala actiune impotriva domnului Sorin Alexandrescu.

Ne manifestam aceeasi ingrijorare in legatura cu aceste actiuni de forta si vadita incercare de intimidare care din pacate amintesc de practici ale politiei politice ca si in alte cazuri in care am luat public atitudine fata de incalcarea drepturilor cetatenesti, indiferent de cine ar fi vorba", se afirma intr-un comunicat de presa semnat de Mihai Gadea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Gadea arestare Alexandrescu, #Mihai Gadea santaj Alexandrescu, #Mihai gadea proteste strada , #Antena