Stenograme in dosarul Antenelor - Convorbiri cu o femeie, despre un plic: "Mi-a dat tata grija aia"

Vineri, 31 Mai 2013, ora 15:16
4220 citiri
Stenograme in dosarul Antenelor - Convorbiri cu o femeie, despre un plic: "Mi-a dat tata grija aia"
Foto: B1 TV

In referatul pe care procurorii l-au depus la instanta in care propun arestarea pentru 29 de zile a directorului Antena Group figureaza stenograme ale unor convorbiri telefonice dintre Sorin Alexandrescu si mai multe persoane.

Astfel, potrivit B1 TV, care a obtinut interceptarile, exista o discutie telefonica intre Sorin Alexandrescu si o "persoana de gen feminin", careia nu-i dau numele.

Iata fragmentul respectiv din referatul procurorilor:

"In urma punerii in aplicare a autorizatiilor de interceptare emise in cauza, s-a constatat ca, in aceeasi zi, 26.04.2013, ora 09:38:33, inculpatul poarta o discutie telefonica cu o persoana de gen feminin, identificata ca fiind (...) careia ii comunica 'omul care a primit primu' plicul ... e intr-o ora aicea". Aceasta ii atrage atentia sa aiba grija: "Super OK! Adica super, ma rog, sa vedem! Si oricum tre' sa ai super grija, te rog!? Stii ca ... Acum mi-a dat si mie tata grija aia. Sa ma suni si pe mine dupa aia".

Dupa incheierea intrevederii dintre inculpatul Alexandrescu George Sorin si partea vatamata (...), asa cum stabilise anterior, inculpatul o contacteaza telefonic pe numita (...) (26.04.2013, ora 11:49:34) relatandu-i despre intalnirea avuta:

Alexandrescu Sorin: "Am avut o intalnire cu cineva. Era foarte, foarte speriat ca primise o adresa.

(...): Asa.

Alexandrescu Sorin: Foarte speriat.

(...): Da.

Alexandrescu Sorin: Da. Foarte speriat. Si domnule, daca aveam ceva cu el, personal. Zic: Domnule, n-am nimic cu dumneavoastra personal, domnule. Ce sa avem? Doamne fereste! Dar, zic, la ce va referiti? Si pe urma mi-a aratat despre ce e vorba.

(...): Da.

Alexandrescu Sorin: Zic: Domnule, dar eu vad ca asta e adresata companiei, nu e adresata dumneavoastra.

Sorin Alexandrescu este directorul Antena Group, parte a Intact media group, companie media controlata de politicianul Dan Voiculescu. Fiica lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, este actionar majoritar si presedinte al Intact Media Group.

Un alt fragment de stenograme este publicat de Evenimentul Zilei, care publica si numele reprezentantului RCS-RDS care ar fi fost subiectul santajului lui Sorin Alexandrescu.

Iata alt fragment din referatul procurorilor:

Ioan Bendei: Da, adica, n-as vrea sa fiu terfelit si... Am domn'e familie! Puneti-va in locul meu! Aveti familie! Sa apareti terfelit intr-o, c-am dat mita, c-am data, a...

Alexandrescu Sorin: Sunteti administrator domnule! Atunci cand te adresezi unei companii, te adm..., te adresezi omului care administreaza Compania? Dumneavoastra sunteti... Cui sa se adreseze? Lui... e administrator? Sau nu stiu, cui sa se adreseze? Ca nu inteleg!"

Ioan Bendei: Mda, eu am venit cu rugamintea personala: sa n-am eu treaba! Asta e! Daca puteti sa ma ajutati ...

...

Alexandrescu Sorin: Domnu' Bendei, credeti-ma ce va spun! Eu nu stiu ce ati facut dumneavoastra cu contractul asta! Eu nu stiu ce ati facut dumneavoastra cu contractul asta! Numai dumneavostra si (...)stiti! Eu nu stiu ce ati facut cu el! Pe bune va zic, nu stiu ce ati facut cu el! Nu-mi spuneti mie treaba asta, ca eu nu stiu ce ati facut cu el! Dumneavoastra ati facut niste lucruri, probabil ca, credeti, ca lucrurile ale sunt in regula! Poate ca ele chiar sunt in regula, eu nu vreau sa presupun absolut nimic! Numai ca s-au pus niste, oamenii astia au pus niste intrebari si...

Alexandrescu Sorin: Mai ales ca dumneavoastra ati semnat contractul, dumneavoastra l-ati semnat! Din cate inteleg contractul acesta este semnat de catre dumneavoastra! Cui sa se adreseze cineva? Se adreseaza administratorului Companiei, nu? Ca nu sunteti un simplu slujbas acolo, sunteti administratorul Companiei, care ati semnat chestiunea asta.

Ioan Bendei: Deci, eu, asta-i rugamintea mea: mai bine s-o lasam dupa sarbatori! Daca puteti sa ma...sa nu ma defaimati pe mine si sa ma... Asta e!

Alexandrescu Sorin: Parerea mea, parerea mea este, a, ca, nu stiu! Sfatul meu pentru dumneavoastra personal, ca na, ne cunoastem, este sa raspundeti la intrebarile astea! Sa raspundeti! Nu stiu! Dumneavoastra stiti mai bine!

Ioan Bendei: Nu, asta era rugamintea mea: sa nu ma denigrati, sa nu ma asta ... Dupa sarbatori ne auzim! Ne auzim!

...

Alexandrescu Sorin: Eu nu stiu ce sa va zic! Noi n-am lucrat pe investigatia asta, inca! Nu stiu ce sa va zic! Asta-i o treaba derulata de Mitica. O sa vedem si noi! Probabil c-o sa ne arate si noua... documente!

Sorin Alexandrescu a fosr retinut, joi seara, de procurorii DNA pentru 24 de ore. Seful Antena Group a fost ridicat si dus in fata procurorilor cu mandat de aducere, dupa ce ar fi incercat prin santaj sa obtina difuzarea prin satelit a semnalului unor televiziuni din trust.

Directorul Antena Group i-ar fi spus reprezentantului RCS-RDS ca, daca nu este de acord cu o anumita intelegere, va da publicitatii un contract semnat intre RCS RDS si o firma ce-i apartine lui Dumitru Dragomir.

Ce au câștigat și ce au pierdut Iohannis și România în urma candidaturii la șefia NATO: ”Tevatura a fost percepută ca fiind mai degrabă pe persoană fizică”
Ce au câștigat și ce au pierdut Iohannis și România în urma candidaturii la șefia NATO: ”Tevatura a fost percepută ca fiind mai degrabă pe persoană fizică”
Retragerea candidaturii la șefia NATO a președintelui Klaus Iohannis nu vine ca o surpriză, însă analiștii punctează că șeful statului ar fi putut câștiga o șansă uriașă....
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Preşedintele român Klaus Iohannis şi-a anunţat retragerea candidaturii de la şefia NATO, lăsând astfel drum liber premierului olandez Mark Rutte să-i succeadă lui Jens Stoltenberg,...
#seful Antenelor stenograme, #stenograme DNA Antene, #Sorin Alexandrescu stenograme , #DNA
Comentarii
Poza flloriin
flloriin
rank 1
cand patronul e un TURNATOr securist la ce ne puteam astepta de
Poza bum
bum
rank 5
deja au dus un pat la Gigi ! scoala Becali ca vin "colindatori" !
  1. Germania se înarmează în ritm alert. Armata vrea să comande peste 100 de tancuri Leopard 2 A8
  2. Generalii israelieni, declarații contradictorii privind durata războiului din Gaza
  3. Femeie accidentată pe o trecere de pietoni și forțată să nu sune la 112. Șoferul, un recidivist, a fost arestat
  4. Alertă mondială emisă pentru Ozempic contrafăcut. "Ar putea avea efecte nocive asupra sănătății oamenilor"
  5. În ce condiții ar recurge Rusia la arma nucleară. Amenințările au generat două reacții opuse în Occident
  6. Aeroportul din Iași a trecut pragul de 1 milion de pasageri. În cât timp s-a realizat această performanță
  7. Cele 5 provocări dificile pe care le va avea de înfruntat Mark Rutte după ce va prelua șefia NATO
  8. Cum să scrii un profil pe aplicațiile de întâlniri. O greșeală mică face ca multe femei să rămână singure
  9. Mesajul șefului NATO după decizia României de a dona Ucrainei un sistem Patriot
  10. Incident revoltător la o grădiniță. O mamă reclamă că micuțul ei, diagnosticat cu sindromul Down, a fost marginalizat la serbarea de sfârșit de an