Sorin Apostu ramane dupa gratii de Sarbatori - recursul, respins

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 20:30
1445 citiri
Sorin Apostu ramane dupa gratii de Sarbatori - recursul, respins
Foto: Arhiva

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, si omul de afaceri Catalin Stoia vor ramane in arest pana pe 7 ianuarie.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, vineri seara, recursul formulat de avocatii celor doi inculpati, anunta Romania Tv.

Magistratii au decis, la inceputul acestei saptamani, sa prelungeasca cu 30 de zile arestul lui Sorin Apostu si al lui Calin Stoia.

Sorin Apostu, acuzat pentru luare de mita si arestat preventiv pentru 29 de zile, a cerut, saptamana trecuta, sa fie eliberat sub control judiciar. Cererea a fost depusa, pe 29 noiembrie, la Curtea de Apel Cluj, potrivit avocatilor lui Apostu, si avea ca termen de judecata data de 5 decembrie 2011. Intre timp, avocatii lui Apostu au renuntat la aceasta cerere.

Sorin Apostu afla daca va fi eliberat

Sorin Apostu si directorul general al Brantner Romania, Calin Stoia, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, in data de 10 noiembrie, in baza unor mandate emise pe numele lor de Curtea de Apel Cluj. Apostu a fost arestat pentru luare de mita, iar Stoia pentru dare de mita.

Sotia primarului municipiului Cluj-Napoca, Monica Undina Apostu, este si ea invinuita in acelasi dosar.

De asemenea, Apostu a fost suspendat din functia de primar al Clujului dupa ce prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a emis un ordin in acest sens.

#Sorin Apostu arestat, #Apostu mita DNA, #Sorin Apostu Catalin Stoia , #arestat
Comentarii
Poza ORD1
ORD1
rank 5
Bine ca Catalin Voicu e in libertate !