Tinerii social democrati clujeni cer demisia lui Apostu si a lui Boc

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 17:12
813 citiri
Tinerii social democrati clujeni cer demisia lui Apostu si a lui Boc
Foto: Arhiva

Tinerii social democrati din Cluj ii cer lui Sorin Apostu, dar si lui Emil Boc sa isi dea demisia din functiile publice pe care le ocupa din cauza scandalului de coruptie in care este implicat edilul clujean.

"Am vazut astazi (miercuri - n.red.) motivarea arestarii lui Sorin Apostu si cred ca nu mai este cazul sa facem comentarii suplimentare. Omul prezentat de Emil Boc drept cea mai buna varianta pentru noi a gestionat orasul in stil mafiot. Sorin Apostu trebuie sa isi dea urgent demisia din functia de primar al municipiului Cluj Napoca. In campania din 2009, liderii PD spuneau ca Umbra lui Boc va umbla singura. In mod evident, acest om a umblat doar in interesul personal.

Nu cred ca a avut vreodata o alta agenda decat cea personala. Toate detaliile aparute pana acum in presa ne arata ca acest om inventat de Emil Boc a avut inca de la inceput un comportament mafiot, profitind de faptul ca toata lumea stia ca este omul lui presedintelui PD"a declarat dl Gabriel Oniga, presedinte TSD Cluj, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Tinerii social democrati clujeni sustin ca si Emil Boc ar trebui sa isi dea demisia, pentru ca se face vinovat de faptul ca investitorii nu mai vin in Cluj, iar ei nu au locuri de munca.

"Emil Boc trebuie sa demisioneze si el din functia de prim ministru. Este o mare nesimtire sa vii la Cluj, asa cum a facut-o ieri Boc si sa spui ca administratia PDL este sub control la Cluj. Sub controlul cui, dl Boc? Al clanurilor mafiote? Al DNA? Gasca pe care presedintele PD a inventat-o si pe care o gireaza in continuare trebuie sa plece urgent din administratia clujeana.

Cazurile Bica si Apostu ne-au demonstrat cum inteleg democrat liberalii sa faca administratie si care le sunt proiectele prioritare: cele pentru care iau spagi. Niciun investitor serios nu se va mai uita spre noi in conditiile in care spagarii fac cereri de excludere din PD pentru a nu-si pierde mandatul. In mod normal exista doua variante: esti exclus sau iti dai demisia. PD a inventat si aici o a 3-a pentru a-si apara coruptii. Noi tinerii avem nevoie de locuri de munca, iar acestea nu pot fi create altfel decat cu noi investitii. Boc si gasca sa trebuie sa plece pentru ca noi clujenii sa ne recapatam orasul", a mai adaugat Gabriel Oniga.

TSD Cluj il acuza pe premierul Romaniei ca a transformat "Clujul in pol al coruptiei".

"Sorin Apostu este inca din 2005, de pe vremea in care era director tehnic in primaria Cluj-Napoca, omul pe care toti il stiu ca fifty - fifty. Emil Boc nu a luat niciodata masuri pentru a-l opri pe acest om. Dimpotriva, i-a dat prerogative de primar inca de pe vremea mandatului sau, atunci cand el era mai mult in aeroport decat in primarie. Echipa Boc - Apostu a transformat Clujul in pol al coruptiei", se mai arata in comunicat.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#TSD demisie Apostu Boc, #solicita demisie Sorin Apostu primar , #arestat