Csibi Barna, dat afara de la ANAF

Joi, 05 Mai 2011, ora 16:40
3585 citiri
Csibi Barna, dat afara de la ANAF
Foto: Libertatea

Csibi Barna, cel care a spanzurat simbolic, de Ziua Nationala a Ungariei, o papusa cu chipul lui Avram Iancu, va fi destituit din functia pe care o detinea in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Propunerea a fost adresata conducerii institutiei de Comisia de Disciplina, care a discutat joi cazul Barna.

Csibi Barna chemat joi la Comisia de Disciplina a ANAF

Seful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat ca decizia a fost luata in conditiile in care Barna a refuzat sa se prezinte la serviciu din 20 aprilie.

"Este vorba despre incalcarea articolului 77 din Legea functionarului public, care spune ca neprezentarea la serviciu constituie abatere disciplinara", a explicat Blejnar.

Seful ANAF a precizat ca decizia concedierii lui Csibi Barna a fost validata si va intra in functiune imediat dupa redactarea documentelor, dar a mentionat si faptul ca, potrivit legilor in vigoare, ea va putea fi atacata in instanta.

"Este vorba despre sfidarea institutiilor, a colegilor, a autoritatilor", a mai precizat Blejnar, reamintind ca Csibi Barna nu s-a prezentat la niciunul din posturile la care a fost relocat dupa incidentul din martie.

Totodata, seful ANAF a precizat ca in acest caz s-au urmat toate procedurile legale. Fostul angajat al institutiei a semnat primirea documentelor prin care a fost instiintat ca este cercetat de Comisia de Disciplina si a fost convocat in mod legal la audieri. Acesta insa a ales sa nu se prezinte in fata Comisiei de Disciplina pentru a-si sustine punctul de vedere cu privire la absenta sa de la locul de munca la care a fost repartizat.

Papusa cu chipul lui Avram Iancu, spanzurata la Miercurea Ciuc

Barbatul care l-a "spanzurat" pe Avram Iancu, mutat de Blejnar la Abrud

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Csibi Barna destituit, #Csibi Barna concediat , #ANAF
Comentarii
Poza Lynn Dick
Lynn Dick
rank 5
Daca a fost dat afara din serviciurile care le avea,atunci Barna poate apela la oameni corecti.
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Tov. Csibi Barna - acum ai posibilitatea sa faci un bine POPORULUI ROMAN