Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cartu ramane la CFR Cluj si dupa umilinta cu Bayern

Joi, 04 Noiembrie 2010, ora 07:52
1758 citiri
Cartu ramane la CFR Cluj si dupa umilinta cu Bayern

Sorin Cartu va ramane antrenor al celor de la CFR Cluj, chiar daca formatia campioana a fost umilita in Liga Campionilor de Bayern Munchen, nemtii castigand in Gruia cu scorul de 4-0.

Anuntul a fost facut de presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, care a pus infrangerea la scor in seama ghinionului.

"Nu am facut o partida buna, dar am avut 20 de minute in care puteam sa intorceam soarta meciului la inceputul reprizei a doua. Am avut si ghinion, daca ne gandim la mingea scoasa de pe linia portii si la bara lui Piccolo. Daca la Munchen am decis meciul prin doua autogoluri, acum am platit pentru cele doua greseli mari de aparare din prima repriza. Nu mi se pare normal ca fanii sa-i fluiere pe Cadu si Cartu. Cartu ramane antrenorul nostru si are increderea noastra", a declarat Muresan la finalul partidei.

De asemenea, seful campionilor a precizat ca "feroviarii" se lupta acum pentru ocuparea locului 3 in grupa, cu elvetienii de la Basel.

"Speram sa scoatem un rezultat bun la Basel. Este bine ca mai avem sanse pentru Europa League, desi noi ne-am fi dorit optimile Ligii Campionilor. Din experienta anterioara in LC, am invatat ca primele doua partide sunt cele mai importante, pentru ca sezonul incepe mai tarziu in campionatele mari si incet-incet echipele importante isi intra in ritm", a mai spus Muresan.

CFR Cluj, umilita de Bayern Munchen in Liga Campionilor (Video)

CFR Cluj a fost invinsa la scor de Bayern Munchen intr-un meci din Liga Campionilor, ardelenii pierzand disputa de pe teren propriu cu un categoric 0-4.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cartu ramane CFR Cluj, #CFR Cluj umilita Bayern, #Sorin Cartu antrenor CFR Cluj , #antrenor
Comentarii
Poza yahoo.europe
yahoo.europe
rank 1
Cominternistul Arpad a dat rasol si de aceasta data ! Nu ai cumva in vizor si alti antrenori din colibele de paie si bordeiele de chirpici ale Olteniei ?