Cartu, despre viitorul sau la Steaua

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 16:02
2139 citiri
Cartu, despre viitorul sau la Steaua

Antrenorul Sorin Cartu a vorbit despre ultimele 3 saptamani pe care le va petrece la Steaua, spunand ca se va izola de toata lumea, inclusiv de patron caruia nu-i va mai raspunde la telefon.

"Nu o sa mai particip la conferinte inainte de meci. Vin doar dupa meciuri si voi vorbi numai tehnic. O sa discut doar de starea tehnica si de situatiile din teren. Nu ma mai intereseaza din momentul de fata ce spune Becali, ce spune Narcis Raducan, Meme Stoica, Teia Sponte, Simionescu de la magazia de echipament sau cine taie pamantul pe aici.

Uitati numarul meu de telefon, sa nu ma mai sune nimeni. Indiferent ca este patron, director sau mai stiu eu ce. Am un telefon la club si raspund numai pe el. Mai am 21 de zile si vreau sa-mi testez capacitatile masochiste ale corpului. Apoi vedem ce se intampla. Tragem linie, ne spunem la revedere si gata.

Gigi Becali m-a rugat sa raman si mi-a zis ca sunt mai de ajutor sa raman decat sa plec pentru cele cinci etape. Pe mine nu ma tine scaunul la Steaua. Nu ma agat de scaun. Nu am orgolii si ambitii. Nu trebuie sa iau nicio despagubire. Nu ma interesaeaza nimic, financiar sau glorie sportiva. Nu trebuie sa ne atacam si sa spunem anumite lucruri in public.", a spus Cartu la conferinta de presa.

In ultimul meci din Liga 1, Steaua o obtinut doar o remiza, in deplasare, cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Sorin Cartu, #Steaua Bucuresti, #Gigi Becali , #Steaua
Comentarii
V
valencia
rank 1
dupa dorinel,alt antrenor de valoare gonit de gigi and co.