Ce funcție i-au pregătit liberalii fostului ministru al Educației Sorin Cîmpeanu. Florin Roman, propus pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor SURSE
Sorin Cimpeanu / stiri Sorin Cimpeanu
Liberalii au votat luni, 30 ianuarie, ca Florin Roman să fie propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit unor surse din partid citate de Agerpres. De asemenea, liberalii au votat ca Sorin Cîmpeanu să fie propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului. Senatorul Sorin Cîmpeanu îl va înlocui pe ...
Cum arată documentul care atestă că Sorin Cîmpeanu l-a dat în judecată pe Cristian Preda. Pârâtul: "Ceva este în neregulă"
Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 11:04 - Cum arată documentul care atestă că Sorin Cîmpeanu l-a dat în judecată pe Cristian Preda. Pârâtul: "Ceva este în neregulă"
Sorin Cimpeanu / stiri Sorin Cimpeanu
Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a introdus o acțiune în justiție pe numele fostului europarlamentar Cristian Preda. Preda susține că a aflat de la un jurnalist că Sorin...
Cîmpeanu se visa nominalizat la președinția României. Ce-ar fi declarat în privat despre acuzațiile de plagiat: "Mi-au fost înscenate"
Joi, 17 Noiembrie 2022, ora 14:08 - Cîmpeanu se visa nominalizat la președinția României. Ce-ar fi declarat în privat despre acuzațiile de plagiat: "Mi-au fost înscenate"
Sorin Cimpeanu / stiri Sorin Cimpeanu
Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu le-ar fi explicat colegilor din Agenția Universitară a Francofoniei, for al cărei președinte este, că "ar fi fost lucrat" special pentru a pierde...
Sorin Cîmpeanu face publice rapoartele unor experți pentru a demonstra că nu a plagiat: ”Lămuresc fără echivoc lipsa de fundament a acuzațiilor”
Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 20:25 - Sorin Cîmpeanu face publice rapoartele unor experți pentru a demonstra că nu a plagiat: ”Lămuresc fără echivoc lipsa de fundament a acuzațiilor”
Sorin Cimpeanu / stiri Sorin Cimpeanu
Fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu a prezentat miercuri, 16 noiembrie, concuziile a două rapoarte întocmite de specialişti care au apreciat că nu se poate vorbi despre plagiat în...
Schimburile agramate de amabilități între cei 53 de rectori care-l "apără cu pieptul gol" pe Sorin Cîmpeanu: "Am constatat cu toții, că, s-a cam lăsat liniștea pe grupul nostru"
Luni, 17 Octombrie 2022, ora 20:02 - Schimburile agramate de amabilități între cei 53 de rectori care-l "apără cu pieptul gol" pe Sorin Cîmpeanu: "Am constatat cu toții, că, s-a cam lăsat liniștea pe grupul nostru"
Sorin Cimpeanu / stiri Sorin Cimpeanu
Jurnalista Emilia Șercan face publică lista rectorilor care au făcut ”front comun” în apărarea fostului ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, acuzat de plagiat. Demersul...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Sorin Cimpeanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Sorin Cimpeanu
Sorin Cimpeanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Sorin Cimpeanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.