Dan Mihalache, nas de cununie in timpul atacului din Londra: In loc sa-mi fac datoria crestineasca, m-am ocupat de criza

Luni, 05 Iunie 2017, ora 16:30
8291 citiri
Dan Mihalache, nas de cununie in timpul atacului din Londra: In loc sa-mi fac datoria crestineasca, m-am ocupat de criza
Foto: Facebook / MAE Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a oferit explicatii, la Realitatea TV, cu privire la afirmatiile sale ca atacul din Londra "i-a stricat putin seara", explicand ca nu isi poate "planifica" evenimentele personale in functie de evenimente de acest tip, iar el a fost pus in situatia ca, in loc sa isi faca "datoria crestineasca", a trebuit sa se ocupe de celula de criza.

Afirmatiile au fost facute de ambasadorul Romaniei la Londra dupa ce, intr-o declaratie oferita Gandul.info, Mihalache a spus ca atacul din Marea Britanie "i-a stricat un pic seara".

"Eu nu pot sa imi planific nasiile in functie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu inseamna ca nu am lucrat cu colegii foarte strans ca sa vedem ce e de facut. Asta e viata", a spus el.

Ulterior, intr-o interventie la Realitatea TV, ambasadorul s-a explicat.

"Eu cred ca suntem inca oameni cu mintea la noi si intelegm ca sunt evenimente personale care se planifica, le-ati avut si dvs, fiecare om. Ce, sa stam cu arma la picior? A fost un eveniment nefericit. Important e nu unde am fost eu, ci ca celula de criza a functionat, am luat caz cu caz, persoanele erau in regula, am verificat si chestiunea cu cei doi arestati, sistemul trebuie sa functioneze", a spus el.

Mihalache a reluat ideea ca seara i-a fost stricata de atacul din Londra.

"Atunci cand esti nas de cununie si intervin astfel de evenimente se strica sau nu seara? In loc sa ma ocup de ce era datoria mea crestineasca, m-am ocupat de celula de criza. Sa nu exageram, sa ramanem oameni cu judecata normala", a afirmat ambasadorul.

#Mihalache ambasador Londra, #Mihalache celula criza , #stiri Sorin Dan Mihalache