Frunzaverde: Ungureanu mi-a propus sa raman in PDL

Vineri, 30 Martie 2012, ora 18:14
4308 citiri
Frunzaverde: Ungureanu mi-a propus sa raman in PDL
Foto: Arhiva

Sorin Frunzaverde le-a raspuns, vineri, fostilor sai colegi din PDL care acuza ca si premierul Ungureanu poarta o parte din responsabilitate pentru "cataclismul" declansat in randul democrat-liberalilor.

"Am vorbit cu premierul Ungureanu, el chiar mi-a propus sa raman in PDL", a declarat Frunzaverde, intr-o interventie la Romania Tv.

De altfel, Frunzaverde precizase, cand a anuntat ca trece la PNL, ca a discutat despre demisia sa din PDL cu Vasile Blaga si premierul Mihai Razvan Ungureanu, dar nu si cu presedintele PDL Emil Boc si nici cu Traian Basescu.

"Domnul Ungureanu nu e responsabil pentru demersul meu politic, ci modul in care a actionat PDL in ultimii anii ne-au determinat sa optam pentru o noua constructie de dreapta", a reiterat, vineri, presedintele CJ Caras Severin.

Frunzaverde a precizat ca exista lideri importanti in randurile democrat-liberalilor care ii impartasesc optiunea si, in viitorul apropiat, il vor urma la PNL.

"Mai sunt lideri politici din Romania care ar dori sa urmeze demersul meu politic. Sunt oameni pe care ii regret, ne leaga o prietenie de 20 de ani. Dar nu este exclus ca pe viitor sa fie asemenea alaturare si sa revenim la vechea echipa, insa de aceasta data mai puternica, intr-o constructie de dreapta pornind de la PNL", a precizat Frunzaverde.

Un vicepresedinte PDL ii critica pe Boc si conducerea "autista" a partidului

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a spus, joi, ca deocamdata nu s-a decis daca il va urma pe Sorin Frunzaverde in barca Opozitiei, la PNL.

"Raman o apropiata a lui Sorin Frunzaverde. Ma voi gandi in continuare daca sa mai raman in partid sau sa il urmez. (...) Am discutat cu Sorin Frunzaverde. M-a sunat si mi-a cerut sa il sustin, si in calitate de reprezentant al Iasului, pe premierul Mihai Razvan Ungureanu", a declarat pedelista.

Cezar Preda: Si premierul Ungureanu e responsabil de cataclismul din PDL

Liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a acuzat, miercuri, ca premierul Ungureanu poarta o parte din responsabilitate pentru "cataclismul" declansat in PDL prin demisia lui Sorin Frunzaverde.

In replica, europarlamentarul PDL Cristian Preda a precizat ca "a-l invinui pe Ungureanu pentru fisurile autoritatii din PDL inseamna a nu vedea problema din PDL".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Frunzaverde Ungureanu ramas PDL, #Frunzaverde discutii Ungureanu Boc, #Frunzaverde demisie PDL PNL, #Ungureanu responsabil fisuri PDL , #demisie