Liberalii, despre Frunzaverde: Este un om de dreapta

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 14:58
2512 citiri
Liberalii, despre Frunzaverde: Este un om de dreapta
Foto: Arhiva

Deputatul Ludovic Orban a dat vina pe presedintele tarii, Traian Basescu, pentru atitudinea negativa a PDL-ului fata de PNL, precizand ca Sorin Frunzaverde va primi o functie de conducere in PNL.

"Basescu a invatat PDL sa urasca PNL. Magariile si abuzurile comise de partidul democrat au creat o stare de ostilitate in PNL", a declarat Ludovic Orban, intr-o interventie la Realitatea TV.

De asemenea, el a precizat ca, cel mai probabil, Sorin Frunzaverde va primi o functie de conducere in PNL.

"Se negocieaza acest lucru. Avem congresul in aprilie, iar domnului i se va oferi oferi un post de conducere", a precizat acesta.

"Frunzaverde e un om de dreapta, asteptam ca sa fie un membru al PNL care sa reprezinte ideile si programele acestui partid", a conchis Ludovic Orban.

Sorin Frunzaverde si-a anuntat in mod oficial demisia din PDL, miercuri, unde detinea functia de prim-vicepresedinte, si se va inscrie in PNL.

Frunzaverde: Ma vad construind dreapta moderna alaturi de Crin Antonescu

El a precizat ca nu mai este de acord cu modul in care este condusa Romania, care a devenit un stat puternic centralizat si politienesc, in care iti este frica sa vorbesti la telefon si nu este exclus sa fii ascultat ambiental oriunde ai vorbi.

Mihai Voicu: Frunzaverde este un om de dreapta, iar soarta lui Boc ma lasa rece

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu sustine ca trecrea lui Frunzaverde de la PDL la PNL nu intra in contradictie cu programul USL.

"USL este azi mai puternic decat era ieri. Ca Sorin Frunzaverde este un om de dreapta, nu poate fi contrazis de nimeni. Nu schimba in niciun fel doctrina sau identitatea PNL. Sorin Frunzaverde este un om de dreapta si nimeni nu poate sa conteste asta", a spus acesta.

"Soarta lui Emil Boc ma lasa foarte rece. Nu este treaba mea ce se intampla in PDL", a opinat el.

Eveniment Quarterly Report

Provocarea adresată de Dacian Cioloș liberalilor: ”Votați moțiunea de cenzură și vom susține un guvern minoritar, cu premier PNL”
Provocarea adresată de Dacian Cioloș liberalilor: ”Votați moțiunea de cenzură și vom susține un guvern minoritar, cu premier PNL”
Europarlamentarul Dacian Cioloş i-a invitat pe liberali să aibă curajul să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de liderul PSD, Marcel Ciolacu. PNL trebuie să decidă...
Nouă ofensivă pentru aderarea la Schengen: Austria ar putea fi obligată să explice veto-ul din Consiliu
Nouă ofensivă pentru aderarea la Schengen: Austria ar putea fi obligată să explice veto-ul din Consiliu
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a prezentat, în Comisia pentru Afaceri Constituționale din Parlamentul European un raport în urma căruia Austria ar putea fi obligată să justifice...
#Ludovic Orban Frunzaverde demisie, #Ludovic Orban Frunzaverde PNL, #Ludovic Orban Basescu, #Mihai Voicu Frunzaverde , #demisie