Lider PDL: Frunzaverde nu poate face chestiunea cu dreapta cu Ponta si baietii aia

Vineri, 30 Martie 2012, ora 22:41
2020 citiri
Lider PDL: Frunzaverde nu poate face chestiunea cu dreapta cu Ponta si baietii aia
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Mircea Hava a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Frunzaverde "poate se gandeste" sa faca singur "chestiunea cu polul de dreapta", intrucat "cu Ponta si baietii aia de acolo nu poate".

"Sorin Frunzaverde este o pierdere pentru noi. De ce a plecat, asta el poate sa va spuna", a afirmat Mircea Hava.

El a adaugat ca nu crede "chestiunea cu polul de dreapta", deoarece Frunzaverde nu are cu cine sa realizeze acest lucru, acolo unde a plecat.

"Chestiunea cu dreapta, iarta-ma Dumnezeu, cu cine sa faca? Poate se gandeste sa o faca singur. Pentru ca cu Ponta si baietii aia de acolo nu poate", a sustinut Hava.

Vicepresedintele PDL a dezvaluit faptul ca prima discutie despre formarea unui pol de dreapta a avut-o cu Sorin Frunzaverde in urma cu cativa ani, chiar la Alba Iulia, in biroul sau de la Primarie.

Chestiunea cu polul de dreapta, ii spun si acum: 'Sorine, te iubesc si tot timpul am fost prieten cu tine', stie prea bine cand am inceput prima data discutia despre dreapta, a fost facuta in biroul de la vechea primarie de la mine, de la Alba Iulia, la initiativa lui. Ne-am intalnit aici, la Alba Iulia, poate pentru ca in istorie s-au intamplat multe aici", a spus Hava.

Intrebat daca stie ce a vrut sa spuna Frunzaverde legat de "statul politienesc", Hava a afirmat ca se asteapta ca acesta sa ofere dovezi, deoarece el personal nu a simtit acest lucru si nu are nicio dovada.

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a anuntat, marti, ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL.

Sorin Frunzaverde declara, miercuri, ca Romania este "un stat politienesc", in care iti pui problema daca nu ai telefonul ascultat sau chiar daca nu exista inregistrari ambientale, subliniind ca nu se refera la inregistrarile facute de presa.

Sorin Frunzaverde a declarat, vineri, la Realitatea TV, ca exista in PDL figuri politice de care il leaga o prietenie de 20 de ani si ca "nu este exclus ca alaturari viitoare sa refaca o echipa intr-o constructie politica care sa insemne ca inceput PNL".

Sorin Frunzaverde a subliniat ca PNL este un partid de dreapta si ca de aici se poate construi o dreapta puternica in Romania.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Frunzaverde demisie PDL, #Hava Frunzaverde chestiune dreapta, #Frunzaverde Ponta miscare drepata , #demisie