Frunzaverde: Nu cred ca suspendarea lui Basescu trebuie sa fie prioritatea USL

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 12:41
2198 citiri
Frunzaverde: Nu cred ca suspendarea lui Basescu trebuie sa fie prioritatea USL
Foto: Realitatea TV

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a marturisit ca vor exista discutii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, adaugand insa ca nu asta este obiectivul USL.

"Vom discuta despre suspendarea presedintelui (...) Presedintele si-a pierdut o parte din legitimitate avand in vedere ca a esuat cu doua guverne, Boc si Ungureanu. Nu este o bucurie pentru tara sa-si suspende presedintele. Cu siguranta, acest subiect va fi discutat", a declarat miercuri Sorin Frunzaverde.

Mariana Campeanu: Vom reintregi salariile si restituim CAS-ul incasat ilegal pensionarilor

Pe de alta parte, vicepresedintele liberal a tinut sa atraga atentia ca nu suspendarea presedintelui este obiectivul USL, misiunea noului Guvern fiind "buna guvernare": "Dar nu asta este obiectivul USL si nici schimbarea presedintilor Camerelor Parlamentului. USL are alte prioritati in acest moment: buna guvernare. Din 2008 ne lipseste asta, ca sa fiu sincer", a declarat miercuri Sorin Frunzaverde.

Voinescu: Guvernul Ponta sfideaza orice rigoare politica

Victor Ponta, premierul desemnat sa formeze viitorul guvern, si-a anuntat, marti seara, lista ministrilor impreuna cu care se va prezenta, pe 7 mai, in plenul Parlamentului, pentru a primi votul de investitura.

#Sorin Frunzaverde suspendare presedinte, #Sorin Frunzaverde buna guvernare, #guvern Victor Ponta , #PNL