Frunzaverde spune ca Basescu vorbeste prostii: Dovada, lumea i-a zis sa plece

Joi, 28 Martie 2013, ora 10:51
5076 citiri
Frunzaverde spune ca Basescu vorbeste prostii: Dovada, lumea i-a zis sa plece

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde i-a raspuns presedintelui Traian Basescu, cel care spusese ca declaratia sa referitoare la pensii si salarii e o "prostie" si ca la liberal "e importanta ora la care face declaratii".

Desi nu a raspuns direct la atacul lui Basescu referitor la ora, el i-a raspuns referitor la ce spusese despre pensii si salarii.

"A mai spus ceva - 'e o prostie'. Eu pot sa-i spun ca nu vorbesc prostii niciodata, la nicio ora, prostii vorbesc altii, dovada ca la referendum romanii i-au spus sa plece intr-o proportie covarsitoare. Mai mult decat atat...", a spus Frunzaverde pentru Ziare.com.

Intrebat si ce parere are despre initiativa presedintelui - Miscarea Populara, fostul prim-vicepresedinte PDL a raspuns: "Nu va obtine nimic. Nu stiu si nici nu ma intereseaza, insa nu va obtine nimic, pentru ca vrem-nu vrem, aceasta miscare va purta amprenta lui politica, iar el a fost respins la referendum."

Basescu: La Frunzaverde e importanta ora la care face declaratii

"La ce ora a facut declaratia? E important la Sorin Frunzaverde sa stii ora la care a facut declaratia. Declaratia e o prostie. Romania pe ansamblu are cinci miliarde de platit, din care patru miliarde BNR. In bufferul Ministerului de Finante exista circa cinci miliarde. Veniturile s-au facut putin sub prognoza pe ianuarie si februarie", a explicat Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV.

Declaratia sa vine dupa ce Sorin Frunzaverde a declarat, marti, la Resita, ca Romania ar putea intampina probleme cu achitarea transei catre Fondul Monetar International.

"Nu vad sensul acestei intrebari. Stim cu totii ca banii nu ajung, dar acestea sunt posibilitatile. In tara situatia bugetara este dramatica. Nu stim daca vom putea plati urmatoarea transa de rambursare a imprumutului de la FMI. Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti! In aceste conditii, intrebarea dumneavoastra, domnule Stefanescu, este retorica", a afirmat vicepresedintele PNL.

Replica premierului Ponta nu a intarziat sa apara, el facandu-l "iresponsabil" pe Frunzaverde.

"Prim-ministrul Romaniei, ministrul Bugetului, ministrul Finantelor, ministrul Economiei, FMI, BNR nu reprezentam nimic in fata presei daca iese un domn seara sau dimineata pe la Resita si isi da cu parerea.

Vreau sa va prezint cum stam cu returnarea datoriei catre FMI: Stam foarte bine, in sensul in care 3,8 miliarde de euro trebuie returnate de catre BNR", a spus Victor Ponta, miercuri, in cadrul sedintei de guvern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Curtea de Apel Cluj a decis joi, 18 aprilie, că fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată contestaţia în care...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#Sorin Frunzaverde Basescu prostii, #Basescu Frunzaverde ora trezire , #PNL