Sorin Frunzaverde: "Nu am nicio legatura cu coruptia din vami. Nu am vorbit cu niciuna dintre persoanele care imi amintesc numele"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 August 2011, ora 10:30
331 citiri
La doar cateva zile dupa ce presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin Sorin Frunzaverde ii cere public lui George Maior sa explice ce s-a intamplat cu delapidarea din filiala judeteana a SRI Caras-Severin, in presa au aparut interceptari date de serviciul secret publicitatii, potrivit carora un deputat aradean si fostul sef al Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara planifica modul in care sa isi plaseze oamenii pe un post caldut in vami. In convorbirea lor apare si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.