Sorin Grindeanu, despre relația cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă: „Eu nu am ce să reproşez”

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 07:45
2514 citiri
Sorin Grindeanu, despre relația cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă: „Eu nu am ce să reproşez”
Vicepremierul României, Sorin Grindeanu (PSD) FOTO Facebook/Sorin Grindeanu

Viceprim-ministrul Sorin Grindeanu afirmă că "nu există dragoste" între cele două mari partide aflate la guvernare, PNL şi PSD, însă susţine că nu are a face reproşuri în ceea ce priveşte colaborarea sa şi a miniştrilor social-democraţi cu premierul Nicolae Ciucă sau relaţia instituţională cu şeful statului.

„Suntem principalele partide din România şi vom rămâne principalele partide din România, PSD şi PNL, iar în acest moment suntem obligaţi să stăm împreună. Nu există dragoste între PSD şi PNL. Până la urmă, vorbim de stânga şi dreapta, două partide politice care în situaţia dată, pe care o ştim cu toţii şi pe care am avut-o, trebuie să găsească soluţii să treacă România prin această perioadă nu simplă”, a afirmat Sorin Grindeanu, miercuri seară, răspunzând unei întrebări, într-o emisiune la Antena 3.

El a susţinut că există dialog în Guvern.

„La nivel de Guvern nu am ce să reproşez în relaţia pe care eu şi ceilalţi colegi ai mei o avem cu premierul Nicolae Ciucă. De asemenea, eu nu am ce să reproşez în relaţia instituţională pe care o avem cu preşedintele Iohannis. Nu există până în acest moment reproşuri vizavi de ceea ce v-am spus, dar asta nu înseamnă că nu suntem atenţi să ne păstrăm liniile şi să ducem la îndeplinire liniile din programul de guvernare care au aparţinut PSD-ului”, a adăugat Grindeanu.

#Sorin Grindeanu, #PSD, #Klaus Iohannis, #nicolae ciuca , #stiri Sorin Grindeanu