Grindeanu si Dragnea discuta despre buget cu ministrii UPDATE

Marti, 24 Ianuarie 2017, ora 14:01
8876 citiri
Grindeanu si Dragnea discuta despre buget cu ministrii UPDATE
Foto: Hepta.ro

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns, marti, la sediul PSD din Baneasa, unde se afla si presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a continua discutiile cu ministrii pe tema bugetului.

Anterior sosirii la sediul PSD, cinci membri ai Cabinetului au discutat, in cursul diminetii, cu premierul si cu seful social-democratilor intr-un alt loc care nu a fost facut public.

Intalnirile vor dura pe tot parcursul zilei.

Surse guvernamentale au declarat marti dimineata pentru News.ro ca premierul Sorin Grindeanu are, marti, intalniri cu ministrii Cabinetului sau, intr-un loc tinut la secret, pentru a discuta despre bugetul pe 2017. Asta dupa ce, presedintele PSD Liviu Dragnea a spus luni ca este nemultumit de faptul ca a plecat in SUA, la investitura lui Trump, stiind ca programul de guvernare al social-democratilor va fi implementat, si cand s-a intors a vazut ca mai multe masuri nu sunt acoperite de bugetul pe 2017.

La acel moment sursele citate sustineau ca locul unde se desfasoara intalnirile nu este cunoscut nici chiar de membrii Executivului, care sunt chemati la discutii cand le vine randul, atunci afland si adresa la care trebuie sa ajunga.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Romania TV, ca bugetul va fi rediscutat cu ministrii intrucat el si primul-ministru sunt nemultumiti de forma in care bugetul a fost dat publicitatii de catre Ministerul de Finante deoarece nu respecta ce a fost convenit anterior.

Liviu Dragnea a afirmat ca discutiile cu ministrii privind bugetul vor fi reluate de marti dimineata.

"Intorcandu-ne in tara, si eu si primul-ministru am fost destul de nemultumiti constatand ca ceea ce am stabilit la plecarea din tara nu s-a reflectat in proiectul de buget, drept pentru care azi am stat, eu cu premierul, la discutii cu ministrul de Finante si cu inca vreo cativa membri ai cabinetului, iar incepand de maine, de la ora 9, fiecare ministru este chemat pentru a se rediscuta bugetul", a declarat Dragnea.

Citeste mai jos cele mai importante puncte din proiectul de buget pentru 2017

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Grindeanu buget, #Liviu Dragnea buget , #Liviu Dragnea