Grindeanu: Soros si presa ostila peste care merge ANAF-ul sunt de vina ca Dragnea nu e ridicat in slavi

Marti, 11 Iulie 2017, ora 17:41
8435 citiri
Grindeanu: Soros si presa ostila peste care merge ANAF-ul sunt de vina ca Dragnea nu e ridicat in slavi
Foto: Hepta.ro

Fostul premier Sorin Grindeanu l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, marti dupa-amiaza, spunand ca George Soros, presa ostila si "doar un pic" programul de guvernare sunt de vina pentru ca presedintele PSD nu este "ridicat in slavi" de toata lumea.

"Ca sa recapitulam, de vina pentru ca nu toata lumea il ridica-n slavi pe Liviu Dragnea sunt: 'sistemul' (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unica preocupare sa-l deranjeze pe inca-presedintele PSD), presa ostila (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) si un pic, dar doar un pic, programul de guvernare.

Da, tineti minte, acel document ridicat la rang de Adevar Suprem pe cand Guvernul Grindeanu era 'evaluat', dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin partile esentiale", a scris pe Facebook Sorin Grindeanu.

Iata la ce se refera Grindeanu:

Fostul prim-ministru sustine ca a avertizat "in repetate randuri ca stabilitatea si predictibilitatea sunt primordiale, daca vrem sa pastram increderea investitorilor".

"Va dau un singur exemplu, ca sa intelegeti ce a facut Liviu Dragnea prin declansarea crizei politice de luna trecuta: ultima licitatie pentru titluri de stat cu scadenta la 10 ani s-a inchis la dobanda de 3,98, sensibil mai mare decat precedenta, de 3,68. Adica, din cauza deciziei unui singur om, toti romanii au de pierdut: toti va trebui sa scoatem bani din buzunarele noastre ca sa platim dobanzi mai mari", mai spune Grindeanu.

Nu in ultimul rand, acesta a confirmat ca se intalneste in continuare cu "colegi si prieteni din PSD" si ca ramane pesedist, cu toate ca a fost exclus din partid.

"Cat despre informatiile aparute in presa legate de intalniri pe care le am cu colegi si prieteni din PSD, da, sunt adevarate. Si ma voi intalni in continuare cu toti cei care doresc, fie ca sunt din Timis, Teleorman sau Giurgiu, pentru ca sunt si voi ramane pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani", a mai precizat fostul sef al Guvernului.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Sorin Grindeanu atac Dragnea, #Grindeanu Dragnea Soros presa ostila , #Liviu Dragnea