Ponta: Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Dragnea

Duminica, 05 Martie 2017, ora 20:21
4838 citiri
Ponta: Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Dragnea
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma.

Victor Ponta a sustinut ca are acelasi statut ca si cei din platoul emisiunii Romania TV, motiv pentru care nu poate sa vorbeasca in numele majoritatii PSD.

"Eu nu pot sa vorbesc in numele nu stiu carei majoritati. Eu am exact acelasi statut ca si dumneavoastra", a spus fostul premier, duminica seara.

La remarca unui invitat care i-a spus ca este membru PSD, Ponta a replicat: "Atunci o sa rezolv chestia asta si o sa fiu exact ca dumneavoastra, nu o sa mai fiu nici membru".

Intrebat in continuare ce a vrut sa sugereze prin faptul ca poate nu o sa mai fie nici membru PSD, social-democratul a spus ca el poate sa vorbeasca doar in nume propriu, si nu in cel al partidului.

"Daca mai aud chestia asta, sa raspund eu in numele PSD... Eu pot sa raspund in numele meu, atat. Asta cred ca era un lucru destul de clar in ultimul an de zile", a completat Victor Ponta.

Chestionat daca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, deputatul a spus ca discuta, dar prim-ministrul face tot ceea ce ii spune Liviu Dragnea.

"Daca intelegeti gluma mea, domnul Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea. Adevarurile se spun in gluma", a afirmat fostul premier.

Premierul Grindeanu a spus, miercuri, intr-o intalnire cu jurnalistii ca vorbeste des cu Victor Ponta la telefon.

De asemenea, intrebat cum vede evolutia lucrurilor in Romania in acest an, el a spus ca "foarte rau", in conditiile in care Romania nu are "un pilot la mansa si se bate lumea cine duce avionul".

"Foarte rau. Ma intorc la comparatia mea favorita care a starnit si obiect de mistouri, cu avionul. Noi, in continuare, nu avem un pilot la mansa si se bate lumea cine duce avionul. Din pacate, ne mai batem si inauntrul avionului intre noi, nici nu stim pentru ce.

Intre timp, in afara avionului care zboara din inertia anilor 2012-2015 e o furtuna din ce in ce mai mare. UE abia se mai tine, avem alegeri in Franta, Germania, Olanda in perioada imediat urmatoare. Iar economic, toata lumea o duce rau. In afara de ce facem noi in avionul nostru, pilotii se bat pe mansa si noi, pasagerii in spate, ne batem cine sta la geam cand cade avionul, furtuna din jurul nostru e un lucru foarte rau", a conchis Victor Ponta.

Citește și:
Marcel Ciolacu susține că Iohannis e obligat să îl desemneze premier: „Nu cred că o va face din inimă”
Marcel Ciolacu susține că Iohannis e obligat să îl desemneze premier: „Nu cred că o va face din inimă”
Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este convins că președintele Klaus Iohannis îl va desemna premier, chiar dacă nu o va face „din inimă”. Ciolacu a declarat la...
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
#Ponta sfaturi Grindeanu , #Liviu Dragnea