Grindeanu merge in Timis sa stranga randurile sustinatorilor sai in razboiul cu Dragnea

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 17:33
8402 citiri
Grindeanu merge in Timis sa stranga randurile sustinatorilor sai in razboiul cu Dragnea
Foto: Facebook/PSD Timis

Premierul Sorin Grindeanu, exclus joi din PSD si lasat de partid fara echipa guvernamentala, merge sambata in judetul de bastina, Timis, pentru a aduna sustinatori. Oficial, Grindeanu este invitat la o nunta, dar se pare ca va profita de ocazie pentru a obtine sprijin politic.

Sambata seara, premierul inca in functie va fi prezent la nunta fiului sefului Cancelariei sale, Alexandru Chirila, scrie deBanat.ro.

Cu acest prilej, Grindeanu ar fi convocat si o sedinta a primarilor si celorlalti membri din PSD Timis, organizatie al carei presedinte a fost.

Excluderea lui Grindeanu si demiterea Guvernului de catre PSD au impartit partidul in doua, unii social-democrati nefiind de acord cu deciziile conducerii.

Vineri, au aparut noi pozitii publice exprimate de colegii din PSD Timis in favoarea sa.

"Nu suntem de acord, consideram ca nu a gresit si nu a adus prejudicii de imagine partidului. Este membru vechi, a parcurs toate etapele, e un model de om politic in Banat (...) Sorin Grindeanu este presedintele PSD Timis. Nu ni se pare normal ca in urma unor dezinformari facute de traseisti pedelisti si peremisti sa fie exclus din partid", a declarat unul dintre liderii PSD Timis pentru Antena3.

La randul sau, primarul localitatii Sinandrei, Claudiu Coman, si-a aratat vineri sustinerea sa si a filialei locale pentru Grindeanu, in disputa cu conducerea PSD.

"Deciziile din ultima perioada ale forurilor conducatoare PSD de la Bucuresti sunt absolut siderante si de neinteles. Nu exista absolut nicio justificare logica pentru inlaturarea din fruntea Guvernului si excluderea ulterioara din partid a lui Sorin Grindeanu.

Intr-un moment in care economia performeaza, cand veniturile romanilor cresc, cand tara noastra isi face loc cu tot mai multa vigoare intre tarile performante din Uniunea Europeana, deciziile grupusculului format in jurul presedintelui Liviu Dragnea sunt echivalente unor autogoluri in jocul de fotbal.

Partidul Social Democrat pare ca se saboteaza singur de la cel mai inalt nivel de conducere. Nu putem accepta logica stramba a presedintelui Dragnea (...) Aruncarea tarii intr-o criza creata artificial ne arata iresponsabilitatea crasa de care da dovada Liviu Dragnea si micul, dar galagiosul grup care ii acompaniaza iesirile in decor", a postat primarul pe pagina de Facebook a institutiei.

Sorin Grindeanu, care era de aproape 21 de ani membru al PSD, a contestat decizia Comitetului Executiv prin care a fost exclus din partid si a declarat ca el este si va ramane in continuare pesedist.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Grindeanu PSD Timis sustinere , #premier