Premierul Sorin Grindeanu: Imi este foarte frica de ridicol, din aceasta cauza evit sa fac anumite lucruri

Luni, 17 Aprilie 2017, ora 20:55
5020 citiri
Premierul Sorin Grindeanu: Imi este foarte frica de ridicol, din aceasta cauza evit sa fac anumite lucruri
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a povestit, luni, momentul cand a aflat ca va fi propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, afirmand in context ca nu este o persoana timida, dar ii este foarte frica de ridicol, motiv pentru care evita sa faca anumite lucruri.

Intrebat intr-o emisiune la TVR ce a reprezentat pentru el ziua de 30 decembrie 2016, Sorin Grindeanu a spus ca a fost extrem de surprins de faptul ca liderii PSD l-au votat sa fie propunerea partidului pentru functia de prim-ministru.

"Am fost chemat la Bucuresti. A fost acea desfasurare in care prima propunere a PSD pentru functia de premier, si anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptata. In mod normal, statutar, s-a intrunit forul de conducere in partid si m-au votat sa fiu eu cel care sa preiau aceasta sarcina.

A fost o surpriza, cred ca s-a si vazut. Cand am iesit in fata presei, aflasem cu cateva minute inaintea lor. Ma mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, si se vede pe mine si o anumita emotie, dar totodata cred ca si ce gandeam atunci - responsabilitatile", a afirmat premierul.

Chestionat in continuare daca este un om timid, Sorin Grindeanu a raspuns negativ, spunand doar ca ii este foarte frica de ridicol.

"Nu neaparat timid, cat imi este foarte, foarte frica de ridicol. Si atunci evit anumite lucruri, de a pica in ridicol e foarte simplu sa se intample lucrul acesta", a adaugat prim-ministrul.

Vezi care este bilantul Cabinetului Grindeanu, la 100 de zile de mandat: Un guvern cu o sustinere larga in Parlament, dar contestat in strada.

Grindeanu a mai spus ca se vede de doua ori pe luna cu familia sa, motiv pentru care la vara va decide impreuna cu sotia daca se vor muta la Bucuresti.

"Mihai (copilul mai mare, n.red.) e clasa zero, abia ce a inceput scoala. Am lasat-o pe sotia mea sa decida in aceasta parte a anului si era normal, cel putin pana la vara, sa pastram ceea ce s-a inceput in toamna. O sa vedem la vara daca ne schimbam decizia.

E dificil. Ma intalnesc cam o data, de doua ori pe luna. In general am mers eu la Timisoara, de doua ori au venit si ei (la Bucuresti - n.red.). In vara vom lua decizia legata de mutat", a precizat Sorin Grindeanu, intrebat de cate ori se vede cu copiii sai, in conditiile in care are un program extrem de incarcat la Bucuresti.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Grindeanu frica ridicol, #Grindeanu familie copii , #premier