Sorin Grindeanu, surprins fumand in biroul lui Dragnea de la Camera Deputatilor: Cum explica - UPDATE

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 19:11
31195 citiri
Sorin Grindeanu, surprins fumand in biroul lui Dragnea de la Camera Deputatilor: Cum explica - UPDATE
Foto: Captura video Realitatea Tv

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost surprins, marti, fumand in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, in momentul in care usa era intredeschisa.

Imaginile au fost difuzate de postul Realitatea TV. Fumatul in spatiile publice inchise este interzis, iar amenda este cuprinsa intre 100 si 500 de lei, asa ca jurnalistii au pus intrebari despre acest incident.

Liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost intrebat de jurnalisti in legatura cu Legea antifumat, social-democratul spunand ca aceasta chestiune nu a fost abordata in programul de guvernare, dar legea trebuie sa ramana asa, chiar daca si el este fumator.

"Trebuie sa recunosc ca in programul de guvernare nu am abordat acest subiect, dar ma inclin in fata lui Florin (Florian Dorel Bodog, ministrul propus al Sanatatii - n.red.) si o sa merg pe mana lui. Chiar daca sunt fumator, totusi legea trebuie sa ramana asa. Chiar daca va suparati voi, fumatorii, asa trebuie sa ramana legea", a explicat Dragnea, in ciuda faptul ca Sorin Grindeanu a fost prins fumand chiar la el in birou.

Aceeasi intrebare i-a fost pusa si presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Acesta le-a raspuns jurnalistilor ca el este foarte ingaduitor cu fumatorii, asa ca au gresit "adrisantul".

"Ce se intampla in birou la Dragnea nu stiu, pozitia mea e de presedinte al Senatului, nu responsabil cu politia fumatului. Eu sunt foarte ingaduitor cu fumatorii pentru ca din cand in cand imi place sa fumez cate o tigara, cand sunt relaxat. Mi se intampla foarte rar, dar nu-i condamn pe fumatori, asa ca ati gresit 'adrisantul'", a spus Tariceanu.

UPDATE 19:11 - Putin mai tarziu nici Grindeanu nu a mai putut evita jurnalistii, asa ca le-a explicat ca de fapt fuma o tigara cu aburi.

"Recunosc, sunt fumator, imi este foarte greu ca si fumator, un fumator destul de intrait... Asa ca am fost ajutat de un coleg cu o tigara cu aburi, care este legala", a spus Grindeanu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Grindeanu fumat birou Dragnea, #Dragnea Lege antifumat , #premier