Grindeanu răspunde pe tema cărții lipsă, atacând-o pe Clotilde Armand. Ministrul PSD evită provocarea matematicianului Moroianu

Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 19:37
10459 citiri
Grindeanu răspunde pe tema cărții lipsă, atacând-o pe Clotilde Armand. Ministrul PSD evită provocarea matematicianului Moroianu
Sorin Grindeanu a evitat să-i răspundă matematicianului Sergiu Moroianu dacă va dona un exemplar al cărții FOTO Hepta/ Facebook

Sorin Grindeanu a răspuns acuzaţiilor primarului Sectorului 1 Clotilde Armand în legătură cu faptul că ascunde o carte pe care a scris-o împreună cu tatăl său.

Ministrul Transporturilor susține că a răspuns încă de acum 4 ani acestor acuzaţii şi îi transmite lui Clotilde Armand „să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă”.

„Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris pe Facebook prim-vicepreşedintele PSD.

„Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărţii. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aş zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai puţin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timişoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze şi să treacă la muncă. P.S.: Clotilde, vreţi să deschidem o acoladă şi să vorbim despre Aegis sau ne rezumăm la şobolanii, gunoiul şi mizeria din sectorul 1?!”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.

Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Clotilde Armand a postat, pe Facebook, un video în care soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu îl acuză pe Sorin Grindeanu că îşi ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susţine că a scris-o împreună cu tatăl său şi pe care a trecut-o în Curriculum Vitae.

”Un nou caz Florin Roman în Guvernul României. La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice.

Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunității științifice. Vă invit să-l urmăriți”, a prefațat Clotilde Armand materialul video realizat de soțul acesteia.

Grindeanu nu a făcut referire în mesajul de pe Facebook la provocarea matematicianului Moroianu, de a dona un volum din respectiva lucrare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Grindeanu carte matematica, #sergiu moroianu, #Clotilde Armand , #PSD