Sorin Grindeanu sustine ca PSD va castiga alegerile si afirma ca, personal, exclude ideea unei aliante cu PNL

Duminica, 01 Noiembrie 2020, ora 20:23
4520 citiri
Sorin Grindeanu sustine ca PSD va castiga alegerile si afirma ca, personal, exclude ideea unei aliante cu PNL
Sorin Grindeanu/Facebook

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, sustine ca, personal, exclude posibilitatea unei aliante in urmatorul mandat parlamentar intre PSD si PNL, dupa modelul Uniunii Social Liberale.

Intrebat duminica, intr-o conferinta de presa, daca PSD exclude incheierea unei aliante de guvernare cu PNL, asa cum s-a mai intamplat in perioada Uniuni Social-Liberale, prim-vicepresedintele social-democrat a aratat ca, dincolo de deciziile care sunt luate in partid, personal exclude o astfel de alianta.

"Eu pot sa va spun ce exclude Sorin Grindeanu, astea sunt decizii politice. Eu exclud acest lucru: modul in care a guvernat PNL-ul in acest an e o dovada a iresponsabilitatii, a lipsei de performanta in actul de guvernare, iar noi nu ne putem alia cu un asemenea partid. E parerea mea, dar, asa cum stiti foarte bine, asta este o decizie politica. Nu am facut decat sa va spun o parere personala", a afirmat el.

Grindeanu s-a aratat convins ca PSD va castiga alegerile parlamentare din 6 decembrie, evitand sa spuna cu cine ar face PSD alianta de guvernare in situatia in care ar castiga alegerile.

"Daca am invatat ceva de la clasicii in viata, am invatat ca e bine sa mergem pas cu pas. Deocamdata, noi ne propunem sa castigam alegerile si le vom castiga", a afirmat Sorin Grindeanu.

#Sorin Grindeanu, #PSD, #PNL, #alegeri parlamentare, #politica , #PSD