Oprescu: Traian Basescu ii da 5:0 la pauza lui Geoana

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 23:24
4557 citiri
Oprescu: Traian Basescu ii da 5:0 la pauza lui Geoana
foto: Antena 3

Candidatul independent la presedintie, Sorin Oprescu, a declarat marti seara, in scris, ca toti cei care detin in clipa de fata pozitii importante in baza "carnetelor de partid", inclusiv presedintele Traian Basescu, nu isi vor mai gasi locul in functii similare dupa alegerile prezidentiale, in cazul in care acestea ar fi castigate de el.

"Cand voi fi presedinte nu ii voi pune pe cei cu carnete de partid si cu functii actuale inalte (inclusiv actualul presedinte) in vreo functie importanta", este declaratia textuala facuta de Sorin Oprescu, in scris, la rugamintea moderatorului Mihai Gadea, in timpul unei emisiuni difuzate de Antena 3.

Primarul Bucurestiului a urmat astfel exemplul lui Mircea Geoana, care a declarat in cadrul editiei de luni ale aceleiasi emisiuni ca ii garanteaza lui Traian Basescu "dreptul la o pensie politica linistita si binemeritata din decembrie 2009".

Sorin Oprescu a reconfirmat astfel faptul ca nu are de gand sa se retraga din cursa prezidentiala, declarand ca "nici macar nu i-a trecut prin cap" asa ceva.

"Traian Basescu ii da 5:0 la pauza lui Geoana"

In acelasi timp, primarul Capitalei a tinut sa precizeze ca Traian Basescu nu trebuie in niciun caz subestimat si ca actualul presedinte si-ar dori un "companion de cursa electorala vulnerabil" in turul doi.

In acest sens, Sorin Oprescu a declarat ca Traian Basecu ar putea sa-l invinga cel mai usor pe presedintele PSD, Mircea Geoana.

"Nu mai am niciun fel de dubiu. Daca intra in turul doi cu presedintele, Geoana pierde cu 5-0 la pauza", a declarat Oprescu, precizand ca nici candidatului PNL, Crin Antonescu, nu i-ar fi usor in turul al doilea cu Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Sorin Oprescu declaratie scrisa, #Sorin Oprescu alegeri prezidentiale, #Oprescu Geoana turul doi , #alegeri prezidentiale