Avocatul lui Oprescu: Sufera de 12 afectiuni cu riscuri ridicate

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 18:38
5242 citiri
Avocatul lui Oprescu: Sufera de 12 afectiuni cu riscuri ridicate
Foto: Arhiva Ziare.com

Unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu a declarat ca primarul suspendat al Capitalei, in prezent arestat preventiv pentru coruptie, sufera in total de 12 afectiuni, potrivit raportului medical cu care a fost externat marti din Spitalul Universitar.

"Este adevarat ca sunt acele 12 afectiuni, de tip 2 si 3, cu riscuri ridicate si in varianta cronica. Sunt cele care erau deja de notorietate si care au generat alte afectiuni foarte grave", a explicat Viorel Mocanu, joi, intr-o interventie telefonica la Antena 3, adaugand ca nu poate dezvalui care sunt cele 12 afectiunii, tinand cont de confidentialitatea pacientului Sorin Oprescu.

Reprezentantul legal al edilului suspendat a spus ca inclusiv instanta a recunoscut ca starea de sanatate a lui Oprescu s-a agravat in ultima perioada, insa magistratii considera ca respectarea obligatiilor arestului preventiv primeaza.

"Instanta a constatat ca starea de sanatate a fost agravata de stres si nerespectarea regimului alimentar si prescriptiilor medicale", a precizat Mocanu, mentionand ca in raport lui Oprescu ii sunt recomandate noi analize medicale.

Viorel Mocanu declara miercuri ca "este posibil ca Oprescu sa fie din nou internat, dar la un alt spital, in functie de ce decid medicii". Avocatul a facut afirmatia de la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii au admis solicitarea procurorilor DNA, prelungind cu inca 30 de zile arestul in cazul lui Sorin Oprescu.

Avocatii lui Oprescu nu se lasa: E posibil sa fie internat la un alt spital

Sorin Oprescu ramane dupa gratii - arestul preventiv, prelungit (Video)

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au decis marti sa il externeze pe Sorin Oprescu, internat inca de sambata. Acesta a fost scos din spital, in jurul orei 16:00, incatusat si escortat de mai multi ofiteri de politie. Edilul suspendat a mers pe picioarele lui pana la duba cu care a fost transportat inapoi in Arestul Politiei.

Avocatul lui Oprescu, detalii din spital: Nu s-a aflat in nicio rezerva de lux, ci cu alti opt oameni

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Oprescu 12 boli, #Oprescu 12 afectiuni, #Oprescu stare sanatate , #arestat
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
Oprescule , promite-le ca nu mai iei spaga si gata !