Dosarul lui Sorin Oprescu: Alte sapte persoane au fost arestate

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 20:15
3937 citiri
Dosarul lui Sorin Oprescu: Alte sapte persoane au fost arestate
Foto: Ziare.com

Cristian Stanca, fostul sofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic in Primaria Capitalei, si alte cinci persoane au fost arestati de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care primarul Capitalei este acuzat de luare de mita.

Sorin Oprescu, dupa gratii - Drumul de la flagrant delict la arest

Pe langa soferul lui Oprescu si directorul economic din Primaria Capitalei, instanta a admis propunerea DNA si a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile si pentru omul de afaceri Claudiu Bengalici si pentru Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae si Florin Supeala, director general si respectiv directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Mogosoaia.

Fostul sofer al lui Sorin Oprescu, sefa si adjunctul Centrului Palatele Brancovenesti, retinuti de DNA

Instanta a dispus si luarea masurii arestului la domiciliu pentru Bogdan Cornel Popa, directorul Administratiei Cimitirelor, si pentru Romeo Albu.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, ci poate fi contestata de inculpati, la Curtea de Apel.

Dosarul de mita al lui Sorin Oprescu: Directorul economic al Primariei Capitalei, retinut de DNA (Video)

Cristian Stanca, fostul sofer al primarului general Sorin Oprescu, omul de afaceri Claudiu Bengalici, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului, Florin Supeala, directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si Mircea Octavian Constantinescu, director economic in Primaria Capitalei au fost retinuti, duminica seara, de procurorii anticoruptie in dosarul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Inca o retinere in dosarul lui Oprescu - om de afaceri, acuzat de complicitate la spalare de bani

Conform DNA, Cristian Stanca este suspectat de complicitate la luare de mita (trei infractiuni), complicitate la dare de mita si trafic de de influenta, Ruxandra Petroi Avasiloae, Florin Supeala si Mircea Constantinescu sunt suspectati de luare de mita, in timp ce omul de afaceri Claudiu Bengalici a fost retinut pentru doua infractiuni de complicitate la spalarea banilor.

Popa este cercetat pentru luare de mita, complicitate la dare de mita, complicitate la luare de mita, doua infractiuni de dare de mita si trafic de influenta, iar Albu pentru complicitate la complicitate la dare de mita.

Citește și:
Cine este Kathleen Ann Kavalec, propunerea SUA de ambasador în România. Diplomata a fost audiată de senatul american
Cine este Kathleen Ann Kavalec, propunerea SUA de ambasador în România. Diplomata a fost audiată de senatul american
Kathleen Ann Kavalec, propunerea președintelui SUA Joe Biden pentru funcția de ambasador în România, a fost audiată marți noaptea de către senatul american. În timpul audierii, aceasta a...
”Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit: ”Cei care și-au bătut joc de sprijinul financiar nu vor mai avea dreptul să participe”
”Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit: ”Cei care și-au bătut joc de sprijinul financiar nu vor mai avea dreptul să participe”
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat vineri, 2 decembrie, că programul ”Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit. ”Lucrurile se vor schimba, pentru că noi am introdus o...