Sorin Oprescu a ajuns la spital si ramane internat peste noapte (Video)

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 16:44
6099 citiri
Sorin Oprescu a ajuns la spital si ramane internat peste noapte (Video)
Foto: captura YouTube / Antena1 (Arhiva)

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost dus, sambata dupa amiaza, la spital pentru investigatii amanuntite.

Oprescu a fost transportat cu duba Politiei, nu cu ambulanta, de la arestul Politiei Capitalei la Spitalul Universitar, asa cum ceruse zilele trecute, solicitarea fiindu-i respinsa in prima instanta de comisia de specialitate din Ministerul de Interne.

Primarul suspendat al Capitalei a intrat pe picioarele lui si flancat de doi politisti in spitalul pe care l-a condus inainte de a fi ales primar general.

UPDATE: Sorin Oprescu va ramane internat pana duminica la Spitalul Universitar. Edilul suspendat a facut mai multe teste, printre care si un EKG. Medicii au stabilit sa-l interneze ca sa fie supus mai multor investigatii medicale, potrivit Realitatea TV.

Dupa ce a fost arestat preventiv, in data de 6 septembrie, Sorin Oprescu a fost consultat de doua ori de un medic cardiolog la Spitalul "Sf. Ioan", dar a facut cerere pentru a fi internat la Spitalul Universitar, sustinand ca nu poate fi tratat corespunzator in spitalul unde primesc ingrijiri medicale ceilalti arestati preventiv.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a facut vineri o verificare a conditiilor din arestul Politiei Capitalei si a sustinut solicitarea lui Oprescu, acuzand inclusiv faptul ca "examinarea medicala a fost efectuata, fara respectarea confidentialitatii si a intimitatii, fiind realizata in prezenta agentilor de escorta".

Avocatul Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat in spital

Prim-vicepresedinte PNL: Victor Ciorbea trebuie dus de urgenta la spital

Vineri seara, Sorin Oprescu a fost consultat in arest de profesorul doctor Leonida Gherasim, care a spus ca l-a gasit mai slabit.

Oprescu, consultat in arest de un medic de la Spitalul Universitar

"Starea de sanatate se poate agrava la orice persoana cu diabet si angina. Cabinetul de la Politia Capitalei este unul modest, este un cabinet de consultatii medicale. Am avut o discutie cu medicul care il supravegheaza si cu profesorul Oprescu pentru a i se face un examen cardiovascular complet. In acest cabinet nu exista aparatura medicala necesara pentru un diagnostic bine pus la punct. Un bolnav cu angina poate sa moara subit sau sa traiasca 20 de ani", a spus cardiologul.

Citește și:
Ciucă le cere liberalilor să oprească lupta internă. Premierul îi asigură că rocada în guvern se va face ca în protocol
Ciucă le cere liberalilor să oprească lupta internă. Premierul îi asigură că rocada în guvern se va face ca în protocol
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le cere colegilor de partid să înceteze lupta internă şi să prezinte soluţii şi programe pentru români. ”PNL va fi la guvernare după 2024, dacă va...
PNL revine cu "ferma" de comentatori falși pe Facebook. Americanii care laudă, într-o română impecabilă, deszăpezirea mizerabilă
PNL revine cu "ferma" de comentatori falși pe Facebook. Americanii care laudă, într-o română impecabilă, deszăpezirea mizerabilă
O postare pe Facebook a viceprimarului PNL București Stelian Bujduveanu, referitoare la câteva utilaje de deszăpezire scoase pe străzile Capitalei, a atras un șir de comentarii critice....