Cearta pe sediul Primariei Capitalei. Consilieri PDL: Oprescu este agentul imobiliar al fiului sau, facem plangere la DNA. Primarul: "Ma adresez si eu justitiei"

Sursa: Gandul
Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 19:00
143 citiri
Primaria Capitalei va functiona inca sase luni in actualul sediu din Splaiul Independentei nr. 291-293, au hotarat, joi, consilierii municipali. Perioada este jumatate din cat cerea Sorin Oprescu in proiectul de hotarare supus la vot, respectiv prelungirea contractului de inchiriere pana la 31 ianuarie 2015.

Votul nu a fost lipsit de probleme, consilierii de la PDL iesind din sala cand a fost votat proiectul. Mai mult, ei l-au acuzat pe primar ca "este agentul imobiliar al fiului sau", care ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.