Iubita lui Sorin Oprescu a dezvăluit, în Grecia, ce pensie are fostul primar al Capitalei: „Este fost profesor universitar, chirurg”

Miercuri, 15 Iunie 2022, ora 09:21
19751 citiri
Iubita lui Sorin Oprescu a dezvăluit, în Grecia, ce pensie are fostul primar al Capitalei: „Este fost profesor universitar, chirurg”
Partenera de viață a lui Sorin Oprescu, Adriana Nica FOTO Medika TV (captură)

Partenera de viață a lui Sorin Oprescu a dezvăluit, în procesul de extrădare a fostului primar general al Capitalei, judecat în Grecia, pensia pe care fostul edil o are în România, arată Antena3.

Potrivit sursei citate, în timpul procesului de extrădare, Oprescu a încercat să îi convingă pe judecătorii greci să nu îl trimită în țară, având intenția de a deschide, împreună cu fiul său, o afacere în Grecia.

În timpul audierilor, magistrații eleni au vrut să afle de la Sorin Oprescu ce face acesta în Grecia şi ce venituri are pentru a se întreține.

Fostul primar general al Capitalei le-a mărturisit că visul său, la bătrâneţe, a fost să se retragă în Grecia şi că mutarea lui aici a venit odată cu ieşirea la pensie, la împlinirea vârstei de 70 de ani, în 2021.

Judecătorii au vrut să afle mai multe informaţii despre veniturile lui Sorin Oprescu de la partenera acestuia de viaţă, medicul Adriana Nica.

Aceasta le-a spus magistraţilor că Sorin Oprescu are o pensie care îi permite să trăiască decent, după 47 de ani de activitate profesională ca medic şi profesor universitar, contravaloarea a 15.000 mii de lei.

"Sorin este fost profesor universitar, chirurg, ieşit la pensie. El are un venit lunar de 3.000 de euro din pensie.

Pensia nu i-a fost confiscată (n.r. de justiţia din România), aşa că aici, în Grecia, trăieşte din banii de pensie şi mai este ajutat şi de fiul său.

Cei doi vor să deschidă o firmă comercială”, a fost mărturia medicului Adriana Nica în faţa judecătorilor eleni, potrivit Antena 3.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#Sorin Oprescu, #pensie, #Grecia, #adriana nica sorin oprescu , #stiri Sorin Oprescu