Oprescu: Basescu are tulburari biochimice, o sa trec autostrada pe la el pe strada

Duminica, 31 Martie 2013, ora 12:06
5691 citiri
Oprescu: Basescu are tulburari biochimice, o sa trec autostrada pe la el pe strada
Foto: Pro Tv

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a ironizat, duminica, pe presedintele Traian Basescu, precizand ca acesta sufera de niste tulburari biochimice si ca nu vede rostul infiintarii Fundatiei "Miscarea Populara".

"Am vazut si filmul, cand eram tanar: 'Adio, dar raman cu tine'. El are niste tulburari biochimice, endocrinologice, normale pentru barbat la varsta dansului. Si are compulsiuni din astea", a spus Sorin Oprescu, la Pro Tv, facand astfel o paralela intre celebrul film si anuntul "Adio, PDL!" facut recent de Basescu, dupa ce Elena Udrea a pierdut alegerile la sefia partidului, castigate de Vasile Blaga.

Oprescu a adaugat ca spera ca seful statului sa fie sanatos, insa a subliniat ca daca acesta "mai continua asa, peste ani, biologia isi spune cuvantul".

Referitor la Miscarea Populara, Oprescu a spus: "Eu nu stiu ce dracu' o sa iasa din Miscarea aia Populara, daca ma intrebi pe mine, ca toata lumea e satula de scandal".

La inceputul acestei saptamani, consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat infiintarea Fundatiei "Miscarea Populara".

"Astazi (luni - n.red.) am decis, impreuna cu colegii mei, sa initiem procedurile pentru infiintarea Fundatiei 'Miscarea Populara'", a scris Cristian Diaconescu pe blogul personal.

Seful cancelariei prezidentiale a enumerat, printre obiective, modernizarea Romaniei, pastrarea orientarii proeuropene si proatlantice ca unica solutie pentru Romania, reforma constitutionala, stimularea clasei de mijloc, locuri de munca pentru tineret, criterii de integritate pentru o clasa politica adaptata la valorile Uniunii Europene.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat primul, pe Facebook, ca se va inscrie in Fundatia "Miscarea Populara". Ulterior, un raspuns similar a venti si de la purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca infiintarea acestei fundatii a fost ideea lui.

"Miscarea Populara e deschisa celor care nu sunt angajati politic in acest moment, iar cei care au carnet de partid sa-si vada de partidele lor! L-am rugat pe domnul Cristian Diaconescu sa anunte ca nu la Fundatia Miscarea Populara se poate refugia cineva", a spus seful statului, la B1 TV.

Legat de contrele intre Basescu si premierul Victor Ponta, primarul Oprescu a spus ca bunica lui avea o vorba: "cioara cand n-are ce face se scobeste in fund si face o rana".

Oprescu nu renunta la autostrada suspendata: Fac pe dracu-n patru si o trec pe la Basescu

Primarul general a precizat si ca nu renunta la proiectul autostrazii suspendate.

"O sa vada Basescu ca o sa fac pe dracu-n patru si o s-o trec pe la Mihaileanu", a mentionat, razand, edilul Capitalei.

Autostrada suspendata a fost un proiect major asumat de Oprescu inca din 2008, ce are ca scop fluidizarea marilor artere din Bucuresti.

Presedintele are un apartament situat pe strada Mihaileanu, care i-a fost repartizat de municipalitate, la finalul mandatului de primar al Capitalei.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Oprescu ataca Basescu, #Oprescu ironii Basescu, #Oprescu tulburari biochimice Basescu, #Oprescu autostrada suspendata Basescu , #primar general