Oprescu: Basescu are tulburari biochimice, o sa trec autostrada pe la el pe strada

Duminica, 31 Martie 2013, ora 12:06
5641 citiri
Oprescu: Basescu are tulburari biochimice, o sa trec autostrada pe la el pe strada
Foto: Pro Tv

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a ironizat, duminica, pe presedintele Traian Basescu, precizand ca acesta sufera de niste tulburari biochimice si ca nu vede rostul infiintarii Fundatiei "Miscarea Populara".

"Am vazut si filmul, cand eram tanar: 'Adio, dar raman cu tine'. El are niste tulburari biochimice, endocrinologice, normale pentru barbat la varsta dansului. Si are compulsiuni din astea", a spus Sorin Oprescu, la Pro Tv, facand astfel o paralela intre celebrul film si anuntul "Adio, PDL!" facut recent de Basescu, dupa ce Elena Udrea a pierdut alegerile la sefia partidului, castigate de Vasile Blaga.

Oprescu a adaugat ca spera ca seful statului sa fie sanatos, insa a subliniat ca daca acesta "mai continua asa, peste ani, biologia isi spune cuvantul".

Referitor la Miscarea Populara, Oprescu a spus: "Eu nu stiu ce dracu' o sa iasa din Miscarea aia Populara, daca ma intrebi pe mine, ca toata lumea e satula de scandal".

La inceputul acestei saptamani, consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat infiintarea Fundatiei "Miscarea Populara".

"Astazi (luni - n.red.) am decis, impreuna cu colegii mei, sa initiem procedurile pentru infiintarea Fundatiei 'Miscarea Populara'", a scris Cristian Diaconescu pe blogul personal.

Seful cancelariei prezidentiale a enumerat, printre obiective, modernizarea Romaniei, pastrarea orientarii proeuropene si proatlantice ca unica solutie pentru Romania, reforma constitutionala, stimularea clasei de mijloc, locuri de munca pentru tineret, criterii de integritate pentru o clasa politica adaptata la valorile Uniunii Europene.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat primul, pe Facebook, ca se va inscrie in Fundatia "Miscarea Populara". Ulterior, un raspuns similar a venti si de la purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca infiintarea acestei fundatii a fost ideea lui.

"Miscarea Populara e deschisa celor care nu sunt angajati politic in acest moment, iar cei care au carnet de partid sa-si vada de partidele lor! L-am rugat pe domnul Cristian Diaconescu sa anunte ca nu la Fundatia Miscarea Populara se poate refugia cineva", a spus seful statului, la B1 TV.

Legat de contrele intre Basescu si premierul Victor Ponta, primarul Oprescu a spus ca bunica lui avea o vorba: "cioara cand n-are ce face se scobeste in fund si face o rana".

Oprescu nu renunta la autostrada suspendata: Fac pe dracu-n patru si o trec pe la Basescu

Primarul general a precizat si ca nu renunta la proiectul autostrazii suspendate.

"O sa vada Basescu ca o sa fac pe dracu-n patru si o s-o trec pe la Mihaileanu", a mentionat, razand, edilul Capitalei.

Autostrada suspendata a fost un proiect major asumat de Oprescu inca din 2008, ce are ca scop fluidizarea marilor artere din Bucuresti.

Presedintele are un apartament situat pe strada Mihaileanu, care i-a fost repartizat de municipalitate, la finalul mandatului de primar al Capitalei.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Stenograme din ședința PNL. Liberalii vor să dea vina pe PSD pentru OUG care permite traseismul politic: "Nu se poate altfel, fir-ar a dracului să fie"
Stenograme din ședința PNL. Liberalii vor să dea vina pe PSD pentru OUG care permite traseismul politic: "Nu se poate altfel, fir-ar a dracului să fie"
Ședință tensionată la PNL după ce proiectul care ar da cale liberă traseismului politic a fost pus în transparență decizională de Ministerul Afacerilor Interne. OUG privește comasarea...
Tezaurul României furat de Rusia, pe agenda Parlamentului European: "În stilul caracteristic, Rusia doar ia, niciodată nu dă"
Tezaurul României furat de Rusia, pe agenda Parlamentului European: "În stilul caracteristic, Rusia doar ia, niciodată nu dă"
Parlamentul European va dezbate în premieră problema Tezaurului Românesc sechestrat la Moscova. Eurodeputaţii vor vota în luna martie o rezoluţie prin care solicită Federaţiei Ruse să...
#Oprescu ataca Basescu, #Oprescu ironii Basescu, #Oprescu tulburari biochimice Basescu, #Oprescu autostrada suspendata Basescu , #primar general