Oprescu: Cu prostul care nu are scoala te lupti putin si ai izbutit

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 22:50
4270 citiri
Oprescu: Cu prostul care nu are scoala te lupti putin si ai izbutit

Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca atacurile lansate de Elena Udrea la adresa lui nu il afecteaza in niciun fel si isi vede in continuare de treaba, spunand ca el stie mai bine ce vor oamenii pentru ca traieste in mijlocul lor.

"Bunicul meu avea dreptate. El imi spunea de multe ori, vorbind despre calomnii 'Ba, asculta ce iti spun eu! Nu baga in seama si vezi-ti de munca ta. Nu dovedesti decat cu munca pe care o faci tu'. Bunicul meu spunea: 'Cu prostul care nu are scoala, te lupti putin si ai izbutit, dar lupta este colosala cu prostul care are scoala'", a declarat Sorin Oprescu la Antena 3.

Edilul Capitalei a adaugat ca a fost atacat de multe ori si a avut numeroase dificultati, dar intotdeauna a dat raporturi doar cetatenilor.

"Nu ma mai supara lucrurile astea pentru ca eu am obiceiul sa fac si dupa aceea sa raportez cetateanului. Eu traiesc in mijlocul oamenlor si oricat de mult au vrut sa ma blocheze in birou cu mii de acte, eu ies din birou si merg sa vorbesc cu oamenii. (...) Am ajuns la conluzia ca electoratul s-a schimbat atat de mult incat vede si stie ce vrea. Ca gandeste mai mult decat s-au gandit guvernantii timpurilor respective", a mai spus primarul general.

Elena Udrea a dat recent startul pentru Primaria Capitalei in interiorul PD-L si a afirmat ca proiectele bune ale Primariei sunt mostenite din perioada lui Traian Basescu si a lui Adriean Videanu, spunand ca Sorin Oprescu este caracterizat de un populism utopic.

"Bucurestiul traieste si acum din proiectele lui Traian Basescu si Adriean Videanu. Dar sunt si proiecte noi: metroul din Drumul Taberei, locuinte ieftine si noi pentru tineri. Sunt bani pentru ele. Cu ele putem recastiga increderea Bucurestiului.

PD-L este singurul care a avut proiecte pentru Capitala. Trebuie sa avem un primar care sa fie dispusa, aaaa, dispus, sa munceasca pentru bucuresteni. Populismul utopic il caracterizeaza atat pe Sorin Oprescu cat si pe colegii sai din PSD", a declarat Elena Udrea, in cadrul conferintei PDL Bucuresti", a declarat Elena Udrea.

Precizand ca nu are de gand sa candideze pentru primarie, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca rolul ei, in calitate de presedinte al filialei Bucuresti, este sa "recapete increderea bucurestenilor".

In opinia pedelistei, "acest partid are cel putin 7 alte nume, in afara de mine, care ar putea fi candidatii nostri la Primarie. Ma refer aici la: Liviu Negoita, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Silviu Prigoana, Teodor Baconschi, Anca Boagiu sau Cristian Preda. Toti, din punctul meu de vedere, sunt candidati cu sanse si ar fi primari mult mai buni decat Sorin Oprescu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Oprescu Elena Udrea, #Udrea primaria Capitalei , #primar general