Oprescu, despre alegeri: Sunt fata de maritat, ma uit la flacau daca ii miroase gura

Sambata, 10 Septembrie 2011, ora 22:57
2844 citiri
Oprescu, despre alegeri: Sunt fata de maritat, ma uit la flacau daca ii miroase gura
Foto: Ziare.com

Sorin Oprescu a reiterat, sambata, ca va merge la alegerile pentru Primaria Capitalei in calitatea de independent, dar ca mizeaza pe sprijinul USL.

Invitat la Realitatea TV, edilul Capitalei a abordat relaxat subiectul. "Sunt fata de maritat, ma uit cine ma curteaza. Ma uit la flacau, daca are ciorapi curati, daca nu ii miroase gura", a glumit Sorin Oprescu.

Ceva mai serios, edilul a punctat ca "bucurestenii sunt partidul lui", dar un parteneriat cu USL-ul ar fi benefic pentru locuitorii Capitalei.

"Am discutat cu doi oameni cu mintile pe cap si nu cu mintile aiurea, am discutat si cu Ponta, am discutat si cu Antonescu. Eu le-am spus ca merg in alegeri, candidez la Primaria Generala a Capitalei din pozitia de independent. Candidez cu sprijinul USL pentru un parteneriat comun pentru Bucuresti. Si cand am plecat, am plecat cu totii sa le demonstram oamenilor ca se poate face acest proiect", a adaugat Sorin Oprescu.

Desi a fost considerat de multi un dezertor din PSD sau a fost acuzat de faptul ca, in realitate, inca mai colaboreaza cu partidul, Oprescu sustine ca nu se fereste de o colaborare cu o alianta din care face parte si PSD-ul.

"Discutia cu sigla nu face decat sa enerveze poporul PSD, poporul PNL si poporul bucurestean. Eu am un singur partid, bucurestenii. In 2008, aia care erau mai rai spuneau ca 'asta e independent cum e bunica'. Eu am ramas si voi ramane independent", a subliniat Oprescu.

De asemenea, Sorin Oprescu a vorbit si despre potentialii sai contracandidati. Daca USL-ul isi va retrage sprijinul si va desemna un candidat pentru Primaria Capitalei, alegerea va fi a bucurestenilor, spune edilul, care a accentuat ca "nu stau cu mana intinsa in fata nimanui".

Pana acum, Teodor Paleologu, Cristian Preda si Silviu Prigoana si-au anuntat intentia de a candida in 2012 la Primaria Capitalei din partea PDL. Sorin Oprescu a vorbit despre fiecare posibil adversar.

Edilul Capitalei a admis ca "m-am albit tot" cand a auzit de candidatura lui Teodor Paleologu, "dar noroc ca mi-am revenit intre timp, doar partial, e drept". "Mi-am dat seama ca nu mai am rabdare sa cresc copii", a justificat Oprescu.

Pe Prigoana l-a intrebat franc: "Domnule, ia zi, candidezi?". "Mi-a spus 'eu mi-am anuntat intentia, domnul presedinte va decide'. Macar a fost sincer", a povestit Sorin Oprescu.

Cel mai viabil candidat din partea PDL este insa Cristian Preda, care "va arunca cu rahat de pe muntele de pe care deja s-a urcat", a apreciat Sorin Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#oprescu primaria capitalei usl, #oprescu candidat primaria capitalei , #primar general