Oprescu ii raspunde Gabrielei Firea: Daca vrei sa faci ceva, vorbesti cu barbatul

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 15:55
5676 citiri
Oprescu ii raspunde Gabrielei Firea: Daca vrei sa faci ceva, vorbesti cu barbatul

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu i-a dat replica succesorului sau, Gabriela Firea, care afirmase, joi, la depunerea juramantului, ca, "daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie".

Oprescu i-a transmis lui Firea: "Daca vrei sa faci ceva, vorbesti cu barbatul".

"Intotdeauna incerci sa te cateri pe predecesor. Mai cu grija. Asta nu-mi afecteaza stima pentru dansa, inteleg si eu multe lucruri, dar pana la un punct. Nu-i dau eu sfaturi doamnei Firea, are un bagaj intreg", a spus Sorin Oprescu la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se afla pentru a ridica o exceptie de neconstitutionalitate in procesul sau de coruptie, informeaza News.ro.

Sorin Oprescu a raspuns astfel afirmatiilor pe care Gabriela Firea le-a facut, joi, cu ocazia juramantului de investitura.

"Avem deschise obiective de investitii care sunt in stadiul incipient de peste 10 ani pentru ca nu au fost verificate, pentru ca nu le-a pasat, pentru ca atunci cand au fost obstacole, nu s-a cerut sprijinul Parlamentului, pentru ca nu s-a cerut sprijinul Guvernului, acela care era preocupat de oameni, pentru ca au zis ca merge si asa", a spus Firea.

Ea si-a incheiat, joi, discursul cu o gluma, pentru care i-a cerut lui Dragnea aprobare si a continuat dupa ce liderul social-democrat a raspuns afirmativ.

"Stiti cat va pretuim si stiti ca fara dumneavoastra putem sa facem multe, dar nu totul. Daca vrei sa afli ceva, vorbeste cu un barbat. Daca vrei sa se faca ceva, vorbeste cu o femeie. Vorbiti cu mine!", a spus Gabriela Firea.

Intrebat vineri daca Gabriela Firea ar putea gospodari mai bine Bucurestiul decat a facut-o el, Sorin Oprescu a raspuns facand referire directa la gluma noului primar al Capitalei.

"Desigur, este interpretarea pe dos a sintagmei 'daca vrei sa afli ceva, vorbesti cu o femeie'. Daca vrei sa faci ceva, vorbesti cu barbatul", a spus Oprescu.

Oprescu a cerut miercuri Tribunalului Bucuresti ridicarea interdictiei de a parasi localitatea.

Sorin Oprescu a castigat doua mandate de primar al Capitalei in calitate de independent, dar cu sustinerea puternica a PSD, partid care a dat anul acesta primul primar general femeie.

Gabriela Firea, candidatul PSD la alegerile locale din 5 iunie, a castigat mandatul obtinand 246.553 voturi, adica 13,8% din numarul total al alegatorilor inregistrati in Registrul Electoral, si 42,97% din totalul voturilor celor care s-au prezentat la urne, alegerile locale fiind intr-un singur tur.

Citeste despre profilul votantilor pentru fiecare dintre principalii candidati.

Primele obiective deja anuntate ale noului primar sunt starpirea tantarilor, circulatie gratuita cu transportul in comun si toaletarea copacilor.

Citeste si:
Fost apropiat, afirmație despre Diana Șoșoacă: "Mulţi din jurul ei i-au şoptit: ”Tu o să fii noul preşedinte al României”"
Fost apropiat, afirmație despre Diana Șoșoacă: "Mulţi din jurul ei i-au şoptit: ”Tu o să fii noul preşedinte al României”"
George Simion crede că Diana Şoşoacă ar putea candida la alegerile prezidenţiale. George Simion a fost întrebat duminică, 26 septembrie, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima...
Liderul AUR: "Nu m-am vaccinat şi nu mă voi vaccina. 70% dintre români, care nu au vrut să se vaccineze, nu sunt nişte idioţi total"
Liderul AUR: "Nu m-am vaccinat şi nu mă voi vaccina. 70% dintre români, care nu au vrut să se vaccineze, nu sunt nişte idioţi total"
Co-preşedintele AUR, George Simion, susţine că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, menţionând că cei 70% dintre români care nu au făcut-o nu sunt “nişte idioţi total şi nişte...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii