Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Oprescu le cere soferilor sa-si lase masinile acasa

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 10:58
2077 citiri
Oprescu le cere soferilor sa-si lase masinile acasa

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a facut apel la bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun, si mai putin masina personala, astfel incat actiunea operatorilor de deszapezire sa fie cat mai eficienta.

La comandamentul de iarna de miercuri dimineata, Oprescu a cerut operatorilor locali sa continue tratamentele cu material antiderapant, sa se intervina pe toate strazile secundare si arterele de legatura din Capitala si sa se actioneze cu material antiderapant pe trotuare si in statiile si refugiile RATB care nu au fost curatate corespunzator.

"Rog operatorii de deszapezire sa imprastie material antiderapant in cursul acestei dimineti, atata timp cat vremea ne permite si nu ninge, sa se actioneze pentru dislocarea podurilor de gheata care deja au inceput sa se formeze si, mai ales, sa se ocupe de curatarea trotuarelor. De asemenea, ori de cate ori va fi nevoie, ii rog pe operatori sa ceara sprijinul Politiei Rutiere sau al Politiei Locale, in asa fel incat circulatia sa se desfasoare in conditii normale", a spus Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat al PMB, remis Ziare.com.

Potrivit dispozitiilor edilului-sef, in zona pantelor, rampelor si a podurilor va stationa cel putin o sararita care va imprastia material antiderapant ori de cate ori va fi nevoie, precum si in zona scolilor, spitalelor sau institutiilor de invatamant. In functie de evolutia fenomenelor meteorologice, spre seara, operatorii de deszapezire vor putea incepe actiunile de evacuare a zapezii de pe marile bulevarde.

In cadrul sedintei, primarul Capitalei a cerut inspectorilor din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sa continue monitorizarea actiunilor de deszapezire si sa verifice si sa amendeze detinatorii de retele ale caror lucrari in carosabil nu sunt semnalizate corespunzator.

Avand in vedere atentionarea meteorologilor privind scaderea accentuata a temperaturilor, reprezentantilor RADET li s-a solicitat o monitorizare atenta a sistemului de distributie a caldurii pentru a evita eventuale avarii. Potrivit conducerii Regiei, in acest sens, a fost dublat personalul de interventie pe timpul noptii.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#circulatie Bucuresti, #Oprescu comandament iarna , #primar general