Oprescu revine: Bucurestiul va fi lovit de un cutremur care va face 500.000 de victime

Sambata, 11 Aprilie 2009, ora 09:11
5691 citiri
Oprescu revine: Bucurestiul va fi lovit de un cutremur care va face 500.000 de victime
Foto: wordpress.ro

A doua oara intr-un interval de patru luni, primarul general Sorin Oprescu sustine ca are informatii conform carora un cutremur puternic va lovi Capitala anul acesta, caz in care in jur de jumatate de milion de oameni si-ar pierde viata.

Joi seara, la Realitatea TV, Oprescu a vorbit din nou despre riscul ca Bucurestiul sa fie zguduit in curand de un seism de proportii, scrie Libertatea.

Mai mult, primarul general a declarat ca are informatii bazate pe studiile unor cercetatori americani, conform carora 500.000 de oameni ar putea muri in Capitala sub daramaturi, in eventualitatea producerii acestui cutremur.

Invitat in aceeasi emisiune, Gheorghe Marmureanu, directorul Institutului de Fizica a Pamantului, l-a contrazis insa pe Oprescu, spunand ca e imposibil ca in viitorul apropiat Bucurestiul sa fie lovit de un cutremur asa de puternic, care sa provoace atatea victime.

#Sorin Oprescu cutremur, #cutremur Bucuresti 2009 , #primar general
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Nu imi aduc aminte ca, vreodata, de-a lungul timpului, sa se fi produs vreun cutremur care sa provoace jumatate de milion de victime!