PDL Bucuresti: Scandalul gazonului arata ca Oprescu nu este independent

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 12:44
1878 citiri
PDL Bucuresti: Scandalul gazonului arata ca Oprescu nu este independent
Foto: Ziare.com

Reprezentantii PDL Bucuresti sustin ca modul in care primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a gestionat problema gazonului de pe Arena Nationala arata ca independenta sa politica este doar de fatada, luand in considerare ca acest contract i-a fost atribuit fratelui unui pesedist de frunte, Marian Oprisan.

"Independenta primarului Capitalei este doar de fatada. Lucrurile sunt extrem de simple: Sorin Oprescu se pregateste pentru urmatoarele alegeri platind cu bani grei pentru a obtine sustinerea Aliantei Socialiste. Cu aceasta ocazie, am aflat cu totii ca sustinerea USL pentru obtinerea unui nou mandat este mai importanta pentru Sorin Oprescu decat lucrul bine facut si respectul pentru o investitie extrem de scumpa, facuta din bani publici, pentru cetatenii Bucurestiului si nu numai", sustin cei de la PDL Bucuresti, potrivit unui comunicat remis joi Ziare.com.

Democrat liberalii il mai acuza pe edilul Bucurestiului ca se poarta cum l-a invatat PSD: cu risipa si dispret.

"Atribuirea catre prietenii din PSD a contractului pentru montarea gazonului pe Arena Nationala arata ca Sorin Oprescu nu stie sa actioneze decat asa cum a invatat in partidul care l-a crescut si format, cu risipa si dispret. Gestionarea acestei probleme constituie insa doar partea vizibila a administratiei lui Oprescu si, totodata, imaginea contributiei reale a primariei, sub mandatul acestuia, la finalizarea Arenei Nationale.

Dublarea cheltuielilor si arogarea meritelor pentru proiecte ce ii apartin, doar in faza de finalizare, sunt emblemele reale ale primarului Oprescu, nu independenta si profesionalismul, asa cum incearca acesta sa se autocaracterizeze", se mai arata in comunicat.

PDL Bucuresti reitereaza ca "este condamnabil ca, din interes politic, primarul Oprescu a reusit, pe langa cresterea ametitoare a cheltuielilor publice, sa faca de ras o tara intreaga".

"Fireste ca in stilul sau caracteristic prin care crede ca ii poate pacali la nesfarsit pe bucuresteni, Sorin Oprescu va incerca, in continuare, sa caute vinovatii acolo unde nu exista. Politica sa este simpla: "arunca responsabilitatea cand iese prost, asuma-ti meritele cand altii au muncit", insa aceasta tactica nu poate functiona la nesfarsit", mai sustin democrat liberalii.

#PDL Bucuresti Sorin Oprescu, #Sorin Oprescu problema gazon , #primar general