PDL: Oprescu a inceput sa naduseasca, a intrat in panica

Joi, 03 Mai 2012, ora 20:22
3335 citiri
PDL: Oprescu a inceput sa naduseasca, a intrat in panica

PDL Bucuresti il acuza pe Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, de faptul ca a inceput sa-l atace pe contracandidatul sau, Silviu Prigoana, considerand ca face asta "de frica".

"Pe masura ce se apropie debutul campaniei electorale, Primarul General al Capitalei devine din ce in ce mai agitat. Stie faptul ca de numele sau nu se leaga cu adevarat niciun proiect important din Capitala si incearca sa-si gaseasca scuze in eterna poveste a blocajelor din Consiliul General al Municipiului Bucuresti si a lipsei de sprijin din partea Guvernului.

Teama care l-a apucat in perspectiva alegerilor din 10 iunie este singurul motiv pentru care incearca sa dea acum impresia ca a facut ceva.

Asa se intampla ca s-a dus astazi alaturi de ONG-uri la inaugurarea unui adapost pentru maidanezi in judetul Giurgiu. Un adapost care nu apartine Primariei Generale a Municipiului Bucuresti si pentru care Sorin Oprescu nu are niciun merit.

'E prea putin si prea tarziu. In anii sai de mandat, conform statisticilor de la spitalele din Capitala, 40.000 de bucuresteni au fost muscati de cainii fara stapan. Nu trebuia sa vina ONG-urile sa-i rezolve problemele. Trebuia sa actioneze de mult timp pentru a le garanta securitatea bucurestenilor. Nu se ingrasa porcul in campania electorala', a declarat Silviu Prigoana despre initiativa lui Sorin Oprescu", se arata in comunicatul remis Ziare.com de PDL.

Democrat-liberalii il mai acuza si de "micime" pe Oprescu, pentru atacurile la Prigoana, facute in cadrul emisiunilor de la televiziunile "prietene".

"Faptul ca Primarul General impaneaza odele televiziunilor supuse USL-ului in care s-a reinregimentat cu vituperari la adresa PDL arata micimea omului Sorin Oprescu. Mai mult, minciunile cum ca Guvernul sau Consiliul General l-au blocat dau dovada moralitatii indoielnice a edilului-sef, inca in functie.

Pentru reimprospatarea memoriei lui Sorin Oprescu, PDL Bucuresti reaminteste faptul ca Guvernul a contribuit cu aproximativ 50% din valoarea initiala estimata a Stadionului National. Fara cele 45 de milioane de euro alocate in decembrie 2010, National Arena nu ar fi fost gata in 2011 si, cu siguranta, nu s-ar fi putut organiza niciodata finala Europa League. Mai mult, Pasajul Baneasa a fost si el finantat tot de la bugetul de stat. S-au primit in total, in doua transe, aproape 55 de milioane de euro. Daca la acestea adaugam si platile de zeci de milioane de euro anual pentru subventia la caldura, avem imaginea clara a ajutorului pe care Sorin Oprescu l-a primit de-a lungul timpului de la Guvern", se mai arata in comunicat.

Oprescu e acuzat si ca se preface a nu fi fost sustinut de Consiliul General si de Guvern, cand de fapt ar fi avut tot sprijinul.

"In ceea ce priveste proiectele pe care Sorin Oprescu le-a propus Consiliului General, nu a existat niciodata o majoritate mai deschisa fata de primarul in functie decat cea conturata in jurul PDL in timpul mandatului actualului edil-sef. Acesta a primit tot sprijinul de care avea nevoie, majoritatea proiectelor respinse fiind rezultatul muncii neostenite a USL, mai ales a PSD.

Daca ar fi cinstit, Sorin Oprescu ar recunoaste ca PDL a fost un sprijin pentru el, iar USL a fost adevarata piedica. De altfel, la bilantul sau prezentat in urma cu o luna recunostea ca a avut sprijin din partea Consiliului. Deci cand spune adevarul: atunci cand spune ca el a gasit consens cu majoritatea din Consiliu sau atunci cand spune ca PDL a fost o piedica?

Ce este si mai descalificant este modul in care Sorin Oprescu recurge la atacuri la adresa candidatului PDL Bucuresti la Primaria Generala, deputatul Silviu Prigoana. Atunci cand afirma despre acesta ca este 'p-afarist', Sorin Oprescu recunoaste ca ii este frica. Stie ca in curand va fi inlocuit de un primar mai onest, mai incisiv si care va face o treaba mult mai buna - Silviu Prigoana.

Concluzia nu poate fi decat una singura - Sorin Oprescu a inceput sa naduseasca, ii e mai frica decat i-a fost vreodata. Mai sunt 38 de zile si Bucurestiul va scapa de cel mai incompetent primar pe care l-a avut dupa 1989", se conchide in respectivul comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#PDL Oprescu frica panica, #PDL Oprescu naduseala frica , #primar general