Razboi intre Gusa "telecomandat" si Oprescu "victimizant"

Luni, 28 Aprilie 2008, ora 14:10
3587 citiri
Razboi intre Gusa "telecomandat" si Oprescu "victimizant"

Nu se poate spune ca am avut un Paste linistit din punct de vedere politic. Sorin Oprescu, aflat la Tribunalul Bucuresti unde s-a judecat luni o contestatie impotriva candidaturii sale la Primaria Generala a Bucurestiului, l-a atacat in termeni duri pe Cozmin Gusa.

Liderul PIN facuse o serie de consideratii la adresa lui Oprescu, duminica seara, la Realitatea Tv. De exemplu, a pus sub semnul intrebarii semnaturile de pe listele de sustinere pentru primarie. De asemenea, Gusa a amintit si de faptul ca tatal doctorului a fost securist, sugerand ca Sorin Oprescu ar fi putin credibil si prin acest aspect.

In replica, Oprescu, recunoscut pentru spiritul sau acid, l-a acuzat direct pe Cozmin Gusa ca "are telecomenzi si raspunde la acestea". Mai mult, liderul PIN ar da dovada de "lasitate" pentru ca se foloseste de "oameni nevinovati" pentru a-l ataca. Conform lui Oprescu, in spatele Doinei Mocanu, pensionara care a depus contestatia contra candidaturii la primarie a fostului membru PSD, se afla Cozmin Gusa, manipulat insa la randul sau de diversi oameni politici care au interes ca in cursa pentru Bucuresti sa nu se afle nume cu sansa.

Gusa a intervenit telefonic la Realitatea Tv si s-a aparat de acuzatiile doctorului. Liderul PIN a afirmat ca si-ar dori candidatura lui Oprescu pentru ca il avantajeaza prin spargerea electoralui PSD. Gusa crede ca doctorul se victimizeaza cu intentie pentru a castiga voturi in batalia pentru primaria mare a Capitalei si a reiterat ca nu are niciun amestec in contestarea candidaturii lui Sorin Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate în aceeaşi zi, pe 20 octombrie 2024, a anunţat...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#alegeri, #Cozmin Gusa, #Sorin Oprescu, #Primarie Bucuresti , #primar general