Schimbare de macaz pentru RADET: Decizia anuntata de Sorin Oprescu

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 17:36
3376 citiri
Schimbare de macaz pentru RADET: Decizia anuntata de Sorin Oprescu
Foto: Arhiva Ziare.com

RADET se transforma in societate comerciala, iar dorinta este de a nu creste pretul gigacaloriei, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a confirmat faptul ca a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema.

"M-am intalnit astazi de dimineata (cu premierul n.red.). Prim-ministrul a afirmat inca o data ca este hotarat sa mearga inainte cu ceea ce a inceput - prima hotarare de Guvern, a doua hotarare de Guvern, timp in care fiecare isi ia masurile, ma refer la cele doua entitati, ELCEN si RADET.

RADET-ul se transforma in societate comerciala, dar inainte de treaba asta ne intereseaza ca am reusit sa putem face - sigur cu o serie intreaga de artificii din acestea - sa putem repara zonele care sunt in risc mare de a se sparge la iarna", a precizat Oprescu, cu prilejul primei Adunari Generale a Asociatiei de Transport Metropolitan Bucuresti.

Primarul general al Capitalei a mai spus ca trebuie facute calculele foarte atent si ca ideea de baza este ca pretul gigacaloriei sa nu creasca.

Oprescu: Ministerul Energiei este calat pe ideea falimentului RADET

Anterior, luni, Oprescu a transmis ca Ministerul Energiei este fixat pe ideea falimentului RADET.

"Falimentul RADET-ului poate sa dureze si doi ani. Toata lumea ma impinge catre niste solutii aberante, care nu au decat un singur rezultat - sa raman cautionat de catre Ministerul Energiei, de catre ELCEN, sa ramanem cu datoria aberanta si sa nu putem executa nicio reparatie, sa nu putem face nimic", a mentionat Oprescu.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Oprescu decizie radet, #RADET societate comerciala , #primar general
Comentarii