Sorin Oprescu nu poate fi invins decat de un candidat independent

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 23:13
2769 citiri
Sorin Oprescu nu poate fi invins decat de un candidat independent
Foto: Ziare.com

Sorin Oprescu nu poate fi invins decat de un candidat independent, cu credibilitate

manageriala si imagine publica puternica, sustinut de alianta PDL-UNPR, daca alegerile pentru primaria Capitalei ar avea loc duminica.

Totodata, principala problema de rezolvat de catre Primarul Capitalei este cea a cainilor fara stapan, dar si a curateniei orasului, potrivit concluziilor unei analize GeoPol, realizata pe baza rezultatelor unui sondaj CURS.

Astfel, potrivit sondajului, jumatate dintre bucuresteni au spus ca sunt multumiti de primarul Sorin Oprescu, iar unul din doi bucuresteni s-a declarat multumit de modul in care Capitala este administrata de Sorin Oprescu, potrivit raportului Institutului GeoPOL, remis Ziare.com.

Doar 6% dintre repondenti s-au declarat foarte multumiti de edilul Capitalei, in timp ce 37% sunt nemultumiti, iar 4% foarte nemultumiti.

Totodata, pe bucuresteni ii nemultumeste cel mai mult nerezolvarea problemei cainilor vagabonzi, curatenia orasului, dar si faptul ca Sorin Oprescu promite prea mult fata de ce realizeaza, ca nu se implica si ca este nepasator.

11% dintre locuitorii Capitalei au recunoscut, insa, ca nu au nemultumiri fata de cum conduce primarul general Bucurestiul.

In acelasi timp, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru primaria Capitalei, nu mai putin de 55% dintre bucuresteni ar merge tot pe mana actualului primar, sprijinit de USL, in timp ce Silviu Prigoana, din partea PDL, ar primi 21% din voturi, iar Dan Diaconescu ar urma sa fie ales de 10% dintre romani.

In schimb, daca Sorin Oprescu nu ar mai candida, 40% dintre bucuresteni ar vota un candidat din partea USL, iar 21% ar merge pe mana unui candidat al PDL, in timp ce un candidat independent ar urma sa obtina 20% dintre voturile exprimate de locuitorii Capitalei. Aceasta intrebare a fost adresata doar celor care au raspuns "Sorin Oprescu" la precedenta intrebare.

Raportul GeoPOL a fost redactat pe baza cercetarilor cantitative si calitative ale inceputului de an electoral si isi propune interpretarea datelor curente al competitiei electorale la nivel de municipiu.

Concluziile au fost redactate pe baza masurarilor si cercetarilor efectuate de catre expertii institutelor CURS, respectiv GeoPOL. Intregul raport poate fi vizualizat aici:

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Sorin Oprescu, #primar general Bucuresti, #bucuresteni Sorin Oprescu, #sondaj bucuresteni Oprescu , #primar general
Comentarii