Sorin Oprescu nu se teme de Elena Udrea

Luni, 26 Iulie 2010, ora 13:12
2152 citiri
Sorin Oprescu nu se teme de Elena Udrea
Foto: Antena 3

Sorin Oprescu nu se teme de o eventuala candidatura a Elenei Udrea la Primaria Capitalei si, potrivit spuselor sale, nici macar nu s-a hotarat daca va mai candida pentru un nou mandat.

"Nu mi se pare periculos nimic", a raspuns edilul, atunci cand a fost intrebat daca se teme de o eventuala candidatura a Elenei Udrea, proaspat aleasa sef peste organizatia PD-L Bucuresti. Evitand sa comenteze prea mult subiectul, primarul a preferat sa critice promisiunile pe care politicienii le fac electoratulului.

Oprescu spune ca i se par "periculoase" promisiunile politicienilor si faptul ca toti vorbesc "la viitor", adaugand ironic ca in acest fel ""maine o sa aplicam legea cateilor cu capul intors catre coada".

In cadrul unei emisiuni la Antena 3, Oprescu a spus luni dimineata ca vrea sa termine ce le-a promis bucurestenilor, fara sa se gandeasca la o alta candidatura la presedintie. "Eu am problema acum sa termin ce am promis bucurestenilor, dupa care bucurestenii, intr-o apoteoza totala, o sa ma aleaga din nou. Nu ma intereseaza caii verzi pe pereti", a spus primarul Capitalei, referindu-se la o noua candidatura pentru Cotroceni.

Nici macar de sicanele pe care consilierii sai i le-ar putea face nu se teme primarul. "Sa vrea, pana acum m-am vaccinat destul. N-ati auzit nici un scandal major, si asta se datoreaza oamenilor cu bun simt din Consiliu", a spus Oprescu.

Despre autostrada suspendata, primarul a vazut ca "starneste emotii" in continuare. "Nu am bani sa o fac de la buget, asa ca m-am indreptat spre parteneriatul public-privat", a precizat edilul Capitalei, subliniind ca nu a renuntat inca la idee.

Primarul Capitalei a mai criticat lipsa de independenta a politicienilor prin faptul ca legea Bucurestiului a fost modificata in functie de interese personale si de moment.

"In legea Bucurestiului au scris toti care au fost intr-un partid sau s-au mutat la alt partid. Si toti traseistii au scris ca sa le faca placere sefilor lor de partid. Unul vedea Bucurestiul cu guvernator politic - Bucurestiul si metropola. Altul vedea numai Bucurestiul, altul vedea numai metropola! Ajunsese unul sa propuna o lege - pe unde o mai fi ea, mai bine ca nu mai e, sa n-o mai gaseasca nimeni - in care tot ceea ce insemna patrimoniul Capitalei se impartea la metropola, la judet, in asa fel incat fiecare primar din judetul Ilfov avea o bucatica din Bucuresti!", a mai criticat primarul Capitalei.

M.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oprescu Udrea, #Elena Udrea candidatura primarie , #primar general
Comentarii
Poza Sultana
Sultana
rank 1
D-le Oprescu, am ramas aceeasi admiratoare a dvs. Va voi sustine, in toate demersurile.
Poza Furios
Furios
rank 1
nu te teme, barbate. esti bazat. io te apreciez si te voi vota.