Sorin Oprescu, salvatorul Oltchimului

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 20:23
5532 citiri
Sorin Oprescu, salvatorul Oltchimului

Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, este pe punctul de a deveni salvatorul echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea.

Campioana Romaniei la handbal feminin se confrunta cu spectrul falimentului sau chiar al desfiintarii dupa ce combinatul cu acelasi nume si-a retras sprijinul financiar.

Oprescu vrea sa preia partea combinatului si sa pompeze bani in clubul valcean de la bugetul Bucurestiului.

Artificiul legal? Oltchim ar urma sa fie preluata de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Bucuresti, echipa Capitalei.

"Vreau sa gasesc forma juridica de a face parte din CSM, clubul primariei, de a putea sa finantez pregatirea lor, pentru a nu fi excluse dupa aceea", a spus Oprescu in cadrul sedintei de guvern de miercuri, la care a participat.

Edilul sustine ca ar baga in echipa din Ramnicu Valcea in jur de un milion de euro anual, restul bugetului urmand a fi completat de catre sponsori.

Singura conditie pe care o pune este ca pe tricourile de joc ale "galacticelor" sa apara drapelul primariei Bucuresti.

Cadoul lui Oprescu

Sorin Oprescu vrea sa preia Oltchimul in cadrul CSM Bucuresti, institutie publica de interes local a Capitalei. Clubul are doar o sectie de handbal, cea masculina, astfel ca ar fi loc si pentru campioana de la fete.

Pana sa devina salvatorul celei mai bune echipe a Romaniei, Oprescu pregateste un cadou pentru Oltchim - un autocar nou, in locul celui vandalizat.

"Singurul lucru pe care o sa-l fac de urgenta este sa le fac cadou - treaba mea din ce bani, nu din buget - un autobuz, ca l-au spart aseara, au dat cu pietre", a mai spus Oprescu.

Autocarul echipei Oltchim Ramnicu Valcea a fost vandalizat

Oltchim Ramnicu Valcea risca sa nu evolueze in acest sezon al Ligii Campionilor, dupa ce Combinatului Chimic a anuntat ca n-o va mai sprijini financiar.

Oltchim e favorita la castigarea Ligii Campionilor, dupa transferurile de marca din aceasta vara.

M.D.

Citeste si:
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
Că românii sunt dezamăgiți, pe cine să mire? Că n-au încredere în potentați, pe cine să uimească? Fericită e, totuși, o țară cu magistrați gen Camelia Bogdan. Hidra o hărțuiește....
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor, că a fost o solicitare din partea acestora ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe...