Oprescu a inspectat actiunile de combatere a poleiului in Bucuresti (Video)

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 09:53
1473 citiri
Oprescu a inspectat actiunile de combatere a poleiului in Bucuresti (Video)
Foto: Antena 3

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a inspectat joi noaptea masinile care au fost trimise in mai multe intersectii pentru a imprastia materiale antiderapante.

Oprescu a evaluat modul in care firmele de salubritate au actionat pe parcursul noptii si a cerut ca la prima ora sa se poata circula fara probleme in Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Edilul Capitalei a cerut sa se actioneze cu prioritate in combaterea poleiului format pe trotuare, la gurile de metrou, in refugiile RATB, in

statiile de salvare, in apropierea unitatilor de invatamant, in pasaje, rampe si pante.

Oprescu a inspectat joi noaptea Piata Presei Libere, Piata Victoriei si Piata Romana, din sectorul 1 al Capitalei, acolo unde S.C. Romprest a intervenit cu un numar de 16 utilaje. In sectorul 3, edilul sef a inspectat zonele Piata Alba Iulia, Piata Unirii si rondul de la Universitate, unde erau prezente 9 utilaje ale operatorilor S.C. Rosal Group.

Sorin Oprescu a mers si in sectorul 6, vizitand Podul Basarab, dar si Podul Grant, unde substantele de combatere a poleiului au fost aplicate de catre operatorii S.C. Urban, 16 utilaje ale acestora fiind la lucru. De asemenea, in sectorul 2 s-a intervenit cu 6 utilaje, iar in autobaza Rebu erau in asteptare 22 de utilaje, gata de interventie pe raza sectorului 4.

"Am sa va rog sa aplicati tratament preventiv ca sa nu fim prinsi nepregatiti. Spre dimineata se anunta -2 grade, asa ca impartiti-va punctele pe care le aveti in asteptare si cand va fi cazul, va rog sa aplicati tratamentul pentru a preveni inghetul carosabilului. Continuati in aceeasi maniera si maine si poimanie, aplicati substanta antiderapanta si fiti pregatiti in cazul in care lucrurile vor fi mai grave. Vineri se pare ca se va mai incalzi putin vremea, insa de sambata ne vom vedea in fiecare zi", le-a spus primarul general operatorilor de salubrizare.

La ora 06.00, carosabilul se prezenta in stare buna, pe anumite portiuni fiind chiar uscat. Astfel, traficul rutier la nivelul Municipiului Bucuresti se putea desfasura in conditii bune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Sorin Oprescu inspectie, #prevenire polei Capitala , #stiri Sorin Oprescu