Oprescu: Geoana a pierdut alegerile de fraier

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 22:17
4862 citiri
Oprescu: Geoana a pierdut alegerile de fraier
Foto: Ziare.com

Primarul Sorin Oprescu a declarat ca Mircea Geoana a fost fraier ca a pierdut alegerile si ca niciodata in Romania nu o sa se mai intalneasca o coalitie ca cea de atunci.

"(Nr.red Mircea Geoana)De fraier a pierdut (n.red. alegerile). Niciodata in Romania nu o sa se mai vada o coalitie atat de puternica. Doua coalitii care se confrunta. La un moment dat aveam impresia ca si Mircea Geoana, si Traian Basescu sunt in afara jocului. Era pur si simpu la unii dorinta de a a schimba, la altii dorinta de a pastra. Din dorinta de a schimba ieseau scantei, si astia se uitau la artificii. Dar erau scantei. Si probabil ca una din astea l-a ars si pe Geoana. Dar niciodata nu o sa mai vedem atata polarizare. Sper din tot sufletul sa nu mai fie", a declarat Oprescu, pentru Jurnalul National.

Cum de a castigat Basescu? Datorita carismei, spune Oprescu. "Carisma pe care o are si asta nu are frica sa intre intre oameni. Asta intra intre oameni", a comentat primarul general al Capitalei.

Primarul Capitalei a mai spus ca relatia dintre el si presedintele Basescu este una institutionala si ca de mai multe ori i-a cerut spijinul presedintelui, in timp ce acesta niciodata nu i-a cerut nimic.

"Dracu' stie cine conduce PSD-ul"

Intrebat despre cine conduce PSD-ul, Oprescu a raspuns simplu "Dracu' stie. Eu stau langa ei sa vad cine il conduce?".

In privinta noului presedinte al social democratilor, primarul crede ca Victor Ponta este serios. "Ponta incepe sa se impuna, pentru ca e om serios. E serios in ceea ce face, e serios in ceea ce zice", a continuat Oprescu.

De un lucru este sigur primarul Oprescu, care spera sa inceapa in 2010 lucrarile la autostrada suspendata: nu se va intoarce in PSD.

"Nu (n.red. nu se intoarce in PSD). Imi ajunge simpatia oamenilor. Vin astia langa mine. Nici nu mi-a trecut prin cap. E asa de placut sa vina la tine astia sa iti stranga mana, sa iti zica: ba suntem langa tine, ba tinem cu tine. Ce motiv mai frumos de atat? Mai ales ca oamenii vad, ca stiu ca nu m-am bagat in ...", a precizat primarul, mentionand ca "poate" a fost dezamagit de PSD intr-un anumit moment.

Oprescu spune ca incearca sa faca ceva important pentru bucuresteni, adica sa ii faca sa traiasca in Bucuresti, nu doar sa locuiasca.

"Eu am incercat ca vara sa aiba la dispozitie aer conditionat in autobuze, sa vina la timp, in unele parti am reusit, in unele nu, tramvaiele sa soseasca la timp, am terminat liniile de tramvai incepute de trei ani, sunt toate in functie cu exceptia Tunariului, am incercat sa ma pregatesc pentru a putea sa cumpar tramvaie noi, dar abia anul asta reusesc sa o fac. Nu pot cumpara tramvaie de ultima generatie pentru simplu motiv ca un tramvai costa 2,5 milioane de euro si atunci incerc o solutie de jumelaj intre ...", a mai spus primarul general.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Oprescu Geoana alegeri, #Oprescu PSD, #Oprescu autostrada suspendata , #stiri Sorin Oprescu