Oprescu ii face concurenta lui Becali, la Trinitas Tv

Joi, 17 Septembrie 2009, ora 22:28
1750 citiri
Oprescu ii face concurenta lui Becali, la Trinitas Tv
Foto: Romania libera

Daca ati fi butonat joi seara telecomanda si printre posturile din grila de programe se numara si Trinitas Tv, atunci nu mica v-ar fi fost surprinderea atunci cand ati fi descoperit ca invitatul emisiunii "Biserica Azi" a fost nimeni altul decat viitorul prezidentiabil si actual edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu.

Printre mentiunile despre reabilitarea blocurilor si autostrada suspendata, primarul Capitalei a abordat si teme mai aproape de spiritualitate, la un post de televiziune unde publicul tinta ar face parte mai mult din electoratul lui Gigi Becali.

In fata parintelui care modera emisiunea, Sorin Oprescu nu a reusit sa-si cenzureze in totalitate limbajul, edilul fiind cunoscut drept o persoana care isi exprima liber si colorat opiniile.

Astfel, Sorin Oprescu a vorbit despre sistemul de valori al unora dintre tinerii din zilele noastre, care "inteleg ca reusesc in viata daca au tupeu, daca vorbesc urat, daca vorbesc tare, pentru ca astia care vorbesc tare si tipa au senzatia ca au dreptate".

"Au un sistem scaleiform. Un neuron in cap, unul in fund si unul in picior", a precizat Sorin Oprescu.

Pe de alta parte, edilul Capitalei a facut si o paralela intre mentalitatea romanilor inainte si dupa 1989.

Daca pana in 1989, proverbul era "sa moara capra vecinului", dupa 1989, acesta s-a schimbat la 180 de grade, transformandu-se in "cum facem sa-i luam capra", a opinat Sorin Oprescu.

In finalul emisiunii, parintele-moderator a precizat ca apreciaza sinceritatea edilului-sef, sinceritate de care este sigur, din moment ce Sorin Oprescu a vorbit chiar din ... curtea bisericii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Sorin Oprescu Trinitas, #tineret Oprescu, #Oprescu candidat prezidentiale , #stiri Sorin Oprescu