Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Rusanu: PNL nu-i va sustine pe membrii partidului care a adus minerii

Luni, 02 Iunie 2008, ora 18:52
1772 citiri
Rusanu: PNL nu-i va sustine pe membrii partidului care a adus minerii

Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu i-a luat luni apararea candidatului Sorin Oprescu, precizand ca Vasile Blaga (PD-L) a fost cel care a facut parte din partidul care a adus minerii in Bucuresti, in 1990, motiv pentru care liberalii sa nu-l poata sustine.

"Hotararea o va lua partidul astazi, probabil ca-l vom sustine pe Oprescu, dar in niciun caz nu-i vom sustine pe cei care faceau parte din partidul care in 1990 a adus minerii si care astazi acuza acel lucru. Blaga trebuia sa se opuna numirii lui Dobre in 2004 in Guvern, ca ministru al Transporturilor, stiind ca a adus minerii in Bucuresti", a declarat Rusanu, intrebat daca se alatura celorlalti lideri liberali, care ar dori ca partidul sa-l sprijine pe Sorin Oprescu in turul II pentru Bucuresti, relateaza NewsIn.

"Nu-l sustin pe Oprescu, l-am votat pe Ludovic Orban, nu stiu pe cine vom sustine in turul II, dar este de-a dreptul... nu-mi gasesc un cuvant acuma ca sa nu fiu prea... la adresa lui Traian Basescu si a lui Vasile Blaga, sa vina dansii sa vorbeasca de Piata Universitatii si de mineri!", a spus Rusanu.

Liderul PNL a simtit nevoia sa faca o declaratie in fata presei, inainte de inceperea sedintei conducerii partidului, si sa-l apere pe Oprescu de atacurile la adresa sa facute de contracandidatul din partea PD-L, Vasile Blaga.

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat luni ca va propune conducerii liberale ca Sorin Oprescu sa fie sprijinit neconditionat de catre PNL in turul II pentru castigarea Primariei Capitalei.

Candidatul PD-L la Primaria Generala Vasile Blaga i-a criticat luni atat pe Sorin Oprescu, cat si pe liberalii care si-au anuntat sustinerea pentru acesta din urma.

"Pana aseara domnul Oprescu si-a putut permite sa induca in eroare bucurestenii, declarandu-se independent. De seara este candidatul oficial de data aceasta a domnului Iliescu si nu numai, a intregului sistem pe care domnul Iliescu il reprezinta", a afirmat luni contracandidatul lui Oprescu, Vasile Blaga, precizand ca sprijinul anuntat pentru Oprescu de PNL si PRM duce la refacerea coalitiei "322".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Decizie în coaliție privind susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Când vor fi depuse semnăturile SURSE
Decizie în coaliție privind susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Când vor fi depuse semnăturile SURSE
Deși medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a exclus până acum ideea retragerii sale din cursă, astăzi, 15 aprilie, liderii coaliției guvernamentale s-au...
Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL la Tulcea: „PNL a demonstrat deja că este partidul cu cei mai eficienţi aleşi locali”
Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL la Tulcea: „PNL a demonstrat deja că este partidul cu cei mai eficienţi aleşi locali”
Preşedintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, a afirmat, sâmbătă, că, în judeţul Tulcea, PNL a demonstrat deja că este partidul ”cu cei mai eficienţi aleşi locali”. ”Primarii PNL...
#Dan Radu Rusanu, #sustinere, #PNL, #Sorin Oprescu , #stiri Sorin Oprescu