Sorin Oprescu face un film despre Bucuresti

Duminica, 09 Ianuarie 2011, ora 11:43
1480 citiri
Sorin Oprescu face un film despre Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti a angajat o firma care va produce un film pozitiv despre Capitala, in schimbul a 42.000 de euro.

Pelicula ar urma sa dureze 11 minute, fiind structurata in trei parti: prezentarea mediului de afaceri si posibilitatiile de bussines, cultura si traditiile orasului si Bucuresti - capitala moderna.

In ultima parte, care va dura cel mai mult, patru minute, firma castigatoare, Stage Expert SRL, va prezenta cluburile, posibilitatile de shopping si evenimentele cultural-artistice care au loc in Capitala, informeaza Evenimentul Zilei.

"Obiectivul principal al filmului va fi axat pe prezentarea pozitiva a orasului Bucuresti si a turismului in Capitala, si, implicit, schimbarea perceptiei turistului asupra Bucurestiului: de la capitala fost comunista la capitala europeana moderna", se specifica in caietul de sarcini pe baza caruia a fost atribuit contractul.

Municipalitatea vrea ca in film Bucurestiul sa apara tanar, plin de viata - un oras in care turistul occidental se poate acomoda usor, se poate odihni sau distra, dar si "un mediu propice dezvoltarii afacerilor sau organizarilor de conferinte profesionale".

Potrivit documentelor, filmarile vor dura zece zile si se vor desfasura in spatii deschise si inchise. Cadrele vor arata "fata orasului atat ziua, cat si noaptea".

"Filmarile se pot efectua cu figuranti cu costume caracteristice. In cazul in care se alege un scenariu cu figuranti, se vor utiliza personaje semnificative pentru fiecare zona surprinsa in ideea creativa. Personajele trebuie sa fie reprezentantive. Alegerea acestora se va face de catre echipa de productie, alaturi de regizor", se mai arata in caietul de sarcini.

Citeste si:
Orban, despre Alina Gorghiu: „Era atât de fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL și că au ajuns în funcție oameni cu moralitate dubioasă”
Orban, despre Alina Gorghiu: „Era atât de fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL și că au ajuns în funcție oameni cu moralitate dubioasă”
Președintele PNL Ludovic Orban a criticat joi, 16 septembrie, mai mulți membri din tabăra lui Florin Cîțu, printre care și vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu, care ar fi ocupat...
Ministrul interimar al Transporturilor a numit un nou Consiliu de Administrație la CNAIR
Ministrul interimar al Transporturilor a numit un nou Consiliu de Administrație la CNAIR
Ministrul interimar al Transporturilor Dan Vîlceanu a numit joi, 16 septembrie, un nou Consiliu de Administrație la Compania de Drumuri (CNAIR), din care face parte și inginerul constructor...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
T. basilic
rank 5
Felcer, Bookmaker pe ziar la alba-neagra Ajutor de sef de nunta, Hoge, Doge, Cârnatzar, Plagiator, mos Crà.cilà, Regizor, Revizor, Facator de poduri ca Apolodor din Damasc dar mai ales ca Nadia Comaneci, Oprescule, esti de ne-ai spart ! Si nu-i gata !!!